Sådan virker Colego

Nemt, gratis og uforpligtende
Tilbud indhentet på 116.710 opgaver
Mere end 500 samarbejdspartnere tilmeldt Colego

Med Colego kan du nemt og gratis indhente tilbud fra lokale firmaer og håndværkere

Colego gør det nemt for dig at finde hjælp fra fagfolk i dit nærområde. Du beskriver nemlig blot i formularen, hvad du ønsker hjælp til og modtager herefter tilbud på din opgave fra op til 3 dygtige, lokale firmaer. Sådan kan du sammenligne priser og ydelser og får dermed det bedste beslutningsgrundlag for at finde det helt rigtige firma. Colego samarbejder kun med CVR-registrerede virksomheder for at sikre dig en professionel oplevelse.

1. Beskriv dit behov

Du udfylder formularen på colego.dk, hvor du beskriver, hvad du ønsker at indhente tilbud på. Skriv alle de detaljer der kan være nyttige for de firmaer, der ønsker at give tilbud på din opgave, så du er sikret skræddersyede og konkrete tilbud.

2. Vi finder kvalificerede firmaer

Vi gennemgår din opgave og begynder at matche den med de bedste firmaer til netop dine behov. Vi sørger fx for, at du får tilbud fra firmaer, der er placeret i dit nærområde, at de har tid til at udføre din opgave, og at de er seriøse og professionelle.

3. Du modtager tilbud

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af relevante firmaer, som vil give dig skræddersyede tilbud på netop din opgave. Hvis du har spørgsmål til dine tilbud, er du velkommen til at kontakte firmaerne for at få flere detaljer.

4. Vælg det rette firma

Du vælger nu selv, hvilket firma der matcher dine ønsker og behov bedst. Pris, tidspunkt for udførelse af opgaven, osv. aftales direkte mellem dig og det firma, du har valgt. Det er gratis og uforpligtende for dig som kunde at oprette en opgave, og du behøver ikke at vælge et tilbud, hvis du ikke finder det rigtige match via Colego.