Arkitekt

Find en arkitekt til skitseforslag eller arkitekttegning af nybygning, tilbygning, arkitekttegnet hus mm.

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

  1. Du beskriver nemt dine ønsker til Akitekten
    Du beskriver nemt dine ønsker til Akitekten
  2. Vi matcher dig derefter med dygtige Arkitekter
    Vi matcher dig derefter med dygtige Arkitekter
  3. Du får maks. 3 tilbud og vælger selv din Arkitekt
    Du får maks. 3 tilbud og vælger selv din Arkitekt

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Find den rette arkitekt på colego.dk

Har du en drøm om at bygge eget hus? Så kan du med hjælp fra Colego, mødes med arkitekten. Således får du rådgivning og ideer, til det færdige udseende, funktion, placering, m.m. Under selve byggeriet, er en arkitekt i løbende dialog med bygherre og håndværkere på stedet, mens arkitekttegninger og skitseforslag selvfølgelig laves på arkitektens eget kontor. Arkitekten kan også hjælpe med ideer til renovering eller tilbygninger, eller et helt arkitekttegnet hus.

Arkitekten hjælper dig med at få opfyldt dine boligdrømme

Vil du gerne give dine idéer vinger? Har du brug for en tegnestue som kan visualisere dine drømme, til fx en ombygning af dit hus, eller et helt nyt arkitekttegnet hus? Måske noget helt tredje? Ved at oprette dine ønsker på colego.dk, får du gratis tilbud fra professionelle arkitekter, der kan udforme 3-d visualisering af tegninger, skitseforslag, hus tegninger, og andre former for arkitektarbejdeLæs mere om hvad en arkitekt er her.

Arkitekter | Få op til 3 tilbud her

Start gratis her  

Med hjælp fra Colego sparer du tid, samtidig med at du får de bedst mulige forudsætninger for at finde den rette arktitekt

Det er ganske gratis og uforpligtende at oprette din opgave på colego.dk. Så kan du bruge mere tid på familien, eller andre vigtige opgaver. Vi sender din opgave videre til vores kvalificerede samarbejdspartnere i dit område, som dernæst kontakter dig med tilbud på din opgave.

Start her gratis