Arkitekt

Find en arkitekt til skitseforslag eller arkitekttegning af nybygning, tilbygning, arkitekttegnet hus m.m.

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

  1. Du beskriver nemt dine ønsker til Akitekten
    Du beskriver nemt dine ønsker til Akitekten
  2. Vi matcher dig derefter med dygtige Arkitekter
    Vi matcher dig derefter med dygtige Arkitekter
  3. Du får maks. 3 tilbud og vælger selv din Arkitekt
    Du får maks. 3 tilbud og vælger selv din Arkitekt

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Find den rette arkitekt på Colego.dk

Har du en drøm om at bygge eget hus? Så kan du med hjælp fra Colego mødes med en arkitekt, der kan hjælpe netop dig. Du får rådgivning og ideer til det færdige udseende, funktionen, placering, m.m. Under selve byggeriet er en arkitekt i løbende dialog med bygherre og håndværkere på stedet. Arkitekttegninger og skitseforslag laves selvfølgelig på arkitektens eget kontor. Arkitekten kan også hjælpe med idéer til renovering, tilbygninger eller et helt arkitekttegnet hus.

Arkitekten hjælper dig med at få opfyldt dine boligdrømme

Vil du gerne give dine idéer vinger? Har du brug for en tegnestue, som kan visualisere dine drømme, til f.eks. en ombygning af dit hus? Eller måske et helt nyt arkitekttegnet hus? Måske noget helt tredje? Ved at oprette dine ønsker på colego.dk, får du gratis tilbud fra professionelle arkitekter, der kan udforme 3D visualisering af tegninger, skitseforslag, hustegninger og andre former for arkitektarbejde

Arkitekter | Få op til 3 tilbud her

Start gratis her  

Med hjælp fra Colego sparer du tid, samtidig med at du får de bedst mulige forudsætninger for at finde den rette arktitekt

Det er ganske gratis og uforpligtende at oprette din opgave på Colego. Så kan du bruge mere tid på familien eller andre vigtige opgaver. Vi sender din opgave videre til vores kvalificerede samarbejdspartnere i dit lokalområde. Herefter modtager du op til 3 tilbud fra dygtige arkitekter.

Start her gratis