Snerydning priser – lad en professionel stå for rydning og saltning af veje

Bliv klar til vinterens kulde og frost med de bedste snerydning tilbud

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan får du de bedste tilbud på snerydning

 1. Du beskriver hurtigt din situation og ønsker til firmaerne
  Du beskriver hurtigt din situation og ønsker til firmaerne
 2. Vi matcher dig med de rette firmaer i dit lokalområde
  Vi matcher dig med de rette firmaer i dit lokalområde
 3. Du modtager tilbud og vælger selv det rette for dig
  Du modtager tilbud og vælger selv det rette for dig

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Snerydning priser – klar til vinteren!

Vintertid betyder som regel også en portion sne fra himlen. Denne sne er naturligvis meget smuk og hyggelig, men det kan blive en stor byrde, hvis det ikke bliver ryddet rettidigt og hvor du har ansvar for det. Det kan særligt være en byrde mandag morgen, hvor der skal være ryddet sne mellem 07.00 og 22.00.

Skulle der ske noget på dit ansvarsområde, kan du stilles til ansvar for et eventuelt erstatningskrav – ligesom du også selv kan komme til skade på området, hvis der ikke er ryddet og vedligeholdt som foreskrevet. Har du eksempelvis rengøringshjælp der kommer en gang om ugen, og vedkommende falder og slår sig, kan du modtage en stor regning som erstatning.

Din kommune har ret til at uddele bøder. Det kan kommunen gøre, af sikkerhedsmæssige årsager, hvis de regler for snerydning, der gælder i dit område, ikke bliver overholdt. Bøden består i en regning fra en snerydder, som kommunen har sendt ud for at rydde det sne, du har ansvaret for.

Det kan blive en bekostelig affære, men dette kan undgås ved at indhente forskellige snerydning tilbud – enten for din ejendom eller for en hel vej eller grundejerforening.

Indhent op til 3 tilbud på snerydning og bliv klar til vinter

Start gratis her  

Snerydning regler – ha’ styr på lovgivningen

Hvis du som privatperson har et stykke areal ved din ejendom, hvor er der er en hård overflade, er det lovpligtigt at holde det snefrit. Det vil sige, at man, som grundejer, har pligt til at rydde sit fortov og eventuelle stier for sne, så snart, det er muligt, efter snefald.

Det kan være svært at navigere rundt i de mange forskellige definitioner men, som udgangspunkt, skal man som privatperson i byen pligt til at rydde sne og forhindre glatføre på stykker ud for din grund og ud til vejmidten. I byen skal der være sneryddet i tidsrummet 07.00-22.00 mandag til lørdag, mens det søndag er 08.00-22.00. Sneen skal ryddes snarest muligt efter snefald.

På landet er regler for snerydning langt mere lempelig. Her besluttes det i de fleste tilfælde blandt beboerne på den private vej, hvor grundig snerydningen skal være. Den generelle vedligeholdelse af vejen, bestemmes af hvad der er nødvendigt for den generelle færdsel på vejen. Det kan være en god idé at kontakte kommunen, for at få de rette regler for dette.

Saltning af veje

Efter en snerydning, kan der ligge frost eller rim på overfladen af flisen eller asfalten. Det er altså ikke kun når der ligger sne, det kan være farligt at færdes på stier og veje. Traditionelt set, bruges der salt til at fjerne frost fra overfladen. Men dette kan både være skadeligt for hundepoter og for overfladen og belægningen på beton og fliser.

Derfor bruges der i dag ofte ‘urea’ blandet med grus, for at skåne fliser og hunde- eller kattepoter – men det er også uskadeligt for beplantning og miljøet, hvorfor det virker oplagt at benytte. Grusen giver desuden en mere skridsikker overflade, så man kan stå fast trods enkelte områder med frost.

Selvom der ikke er faldet sne, kan der til stadighed være behov for saltning eller grusning – og det kan der også laves aftale om, med en lokal fagpartner.

Hvad koster snerydning?

Der er mange forskellige måder hvorpå snerydning priser fastslås. Det er op til de forskellige fagpartnere at fastsætte sin egen pris, hvorfor det kan være svært at give et præcist svar på, hvad det koster.

Generelt angives priserne på abonnements– eller klippekortsbasis. Det vil sige, at der aftales en ordning for rydning af sne med en fagpartner, og så betaler du et månedligt eller årligt beløb. Ved denne prisfastsættelsesmetode er det som oftest en kvadratmeterpris, der fastsætter kostprisen.

Nogle fagpartnere tilbyder også enkeltaftaler, hvor du med kort varsel kan tilkalde en snerydder, hvis der enten er kommet for meget sne eller du en morgen eller eftermiddag ikke har overskud til at rydde dit ansvarsområde. Her bliver prisen som regel afregnet på timebasis.

Slå hovederne på vejen sammen

Der kan være mange penge at spare ved at lave en abonnementsaftale for en hel vej. Det gør nemlig, at fagpartneren sparer penge ved ikke at skulle mange forskellige steder hen og derfor kan man som kunde spare penge, da der vil være mindre transport forbundet med opgaven.

Der kan også være større sikkerhed forbundet med snerydning. En ryddet indkørsel betyder, at nogen har været at gøre det – og det er som regel ejeren af boligen. Derfor ser det ud som om der er nogen hjemme, selvom det måske slet ikke er det. Det kan give større tryghed på hele vejen, hvis det ligner, der er nogen hjemme i alle husene, end hvis der er ét hus, hvor der ikke er ryddet sne.

Snerydning kan på den måde fungere som alarm- og tyverisikring, samtidig med en sikkerhed for at ingen borgere falder og slår sig.

Lav en kontrakt i samarbejde med fagpartneren

Husk, at selvom du får en snerydder til at fjerne sneen, der hvor du har ansvaret for det, er det stadig dit ansvar, hvis der sker noget. Derfor er det vigtigt, at der bliver lavet en kontrakt, så der er helt klare linjer om, hvad du skal gøre og hvad snerydderen skal gøre. På den måde, sikrer du dig, at det bliver gjort ordentligt og i tide – og fagpartneren ved præcist, hvad der forventes.

Når der skal laves en kontrakt som alle er tilfredse med, er det vigtigt at udpensle visse elementer. Dette kunne være:

 • Hvad er prisen for snerydning?
 • Følger der saltning eller grusning med i snerydningen?
 • Hvor ofte skal der ryddes sne?
 • Hvornår på døgnet skal der ryddes sne?
 • Hvem afgør, hvorvidt der er brug for rydning eller saltning?
 • Er der en opsigelsesfrist?

Når der er styr på alle disse elementer, er der klare linjer og der er en sikkerhed for at tingene bliver gjort ordentligt og rettidigt.

Få op til 3 tilbud på snerydning gennem Colego

Hos Colego har du mulighed for at indhente op til 3 tilbud på snerydning, så du kan modtage de bedste snerydning priser. Da der, som nævnt, er penge at spare på transporten for fagpartneren, finder vi altid lokale sneryddere, så denne besparelse kan ses på dine snerydning tilbud.

Det er hurtigt, nemt og helt uforpligtende at indhente tilbud gennem Colego.dk.

Således kan du straks blive klar til vintersæsonen og have styr på din aftale om snerydning.