Rengøring tilbud til både virksomheder og private hjem

Få tilbud på rengøring fra professionelle rengøringsfirmaer – gratis og uforpligtende!

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

Angiv venligst antal kvm., hyppighed af faste aftaler, antal badeværelser og om det er en slutrengøring (hvis ja, deadline for udførsel)
0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du det bedste rengøring tilbud

 1. Du beskriver kort hvilke rum og hvor ofte du ønsker rengøring
  Du beskriver kort hvilke rum og hvor ofte du ønsker rengøring
 2. Vi matcher dig med rengøringsfirmaer nær dig
  Vi matcher dig med rengøringsfirmaer nær dig
 3. Du får 3 tilbud på rengøring og vælger frit det rette for dig
  Du får 3 tilbud på rengøring og vælger frit det rette for dig

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Find et professionelt rengøringsfirma nær dig

Hos Colego arbejder vi for at gøre det nemt for alle at finde en passende rengøringshjælp. Vi udvider løbende vores kartotek af fagpartnere, så du får nemmere ved at finde et rengøringsfirma i nærheden af dit hjem. Herunder kan du vælge et område eller en bestemt by, alt efter hvad der passer bedst til din placering:

Hjælp til rengøring – erhverv og privat

Bor du i et stort hus med mange rum, er der en del rengøring, der skal klares – helst på én gang – og hvem tager sig lige af den opgave? I en travl hverdag, hvor der skal jongleres med aftensmad, tid med familien, lektier og hygge i sofaen, er rengøring sandsynligvis ikke den del, der er prioriteret højest af alle opgaverne, der hører sig til en husholdning.

Det er dog ikke kun i privaten, rengøringsopgaven kan være en byrde. Det gælder også på arbejdspladsen. Du tænker måske ikke så meget over det, når du arbejder, men rengøringen er faktisk vigtigt for at have et ordentligt arbejdsmiljø i en virksomhed.

Rengøring kan altså være en stor byrde og fylde meget – både i privaten og på arbejdspladsen. Hvorfor ikke få andre til at klare opgaven, så du kan bruge tid på sjovere ting? Det giver dig mere tid og du slipper for at skulle bekymre dig om, om der nu er rent, når I får gæster i weekenden.

Hvis du er virksomhedsejer, hvorfor så ikke skabe de bedste forudsætninger for et godt arbejdsmiljø?

Hos colego.dk kan du indhente op til 3 tilbud fra rengøringsfirmaer, der har specialiseret sig i at gøre både private hjem og virksomheder rent. Det er helt gratis og uforpligtende – og så tager det kun to minutter at komme i gang!

Få op til 3 tilbud på rengøring her

Kom i gang her – gratis!  

Professionel rengøring – hvorfor?

Professionelle rengøringsfirmaer skelner typisk mellem erhvervsrengøring og rengøring i private hjem. Det skyldes, at der som regel er flere forskellige rum i en privat bolig, mens der mange gange er tale om større, ens rum i eksempelvis kontorbygninger. Rengøringen er naturligvis lige grundig i begge henseender.

Ved at få tilbud på rengøring fra et professionelt rengøringsfirma slipper du for problemer, hvis der skulle ske noget under rengøringen. Samtidig har vores fagpartnere kompetente og erfarne medarbejdere til at løse netop dit rengøringsjob. Det sikrer, at du får det gjort ordentligt – første gang og hver gang.

Privat rengøringshjælp har sandsynligvis ikke den samme erfaring som et professionelt rengøringsfirma har. Derfor kan det komme til at koste dig dyrere i både tidsforbrug og grundighed. Samtidig er du langt bedre dækket ind, hvis der skulle gå noget i stykker under rengøring, da der er styr på forsikringer med et rengøringsfirma, mens en privat rengøringshjælp som regel ikke har samme forsikringer.

Hvis du har haft besøg af en maler eller en tømrer og ikke aftalt slutrengøring med dem, kan det virke som en stor opgave at gøre rent. Her kan det aftales med en professionel rengøringshjælp, at de kommer og klarer det hele, så du er klar til at nyde de nymalede vægge eller den nye trætrappe. Har du brug for trappevask, kan du også indhente op til 3 tilbud på det gennem Colego. På den måde sikrer du dig de billigste priser og den bedste service.

Er det ikke dyrt?

Rengøring afregnes på forskellige måder, alt efter hvilket rengøring tilbud du vælger. De fleste rengøringsfirmaer benytter sig af to forskellige metoder:

 • Akkord:
  Bedst til hverdagsrengøring – støvsugning, rengøring af badeværelse, aftørring af støv mv.
 • Timeløn:
  Bedst til grundigere rengøring – Rengøring af køleskab eller ovn, afkalkning af badeværelse eller ‘hovedrengøring’.

Hvis du laver en aftale om akkordrengøring, laver du – i fællesskab med rengøringsfirmaet – en rengøringsplan for de dele af boligen, du ønsker at få rengjort. Det kan naturligvis også være hele din bolig. Sammen med rengøringsfirmaet laver du en standardaftale, der som regel tager udgangspunkt i kvadratmeter. Det gør det let for rengøringsfirmaet, da de har en plan at gå ud fra – og du undgår en masse uforudsete udgifter, når I fra starten har aftalt en fast pris. I aftaler en pris pr. rengøring, samt hvor ofte rengøringsfirmaet skal komme.

Hvis du vælger en aftale om rengøring på timebasis, meddeler du blot hvor mange timer, du ønsker, at rengøringsfirmaet arbejder. Denne type aftale er mere tidskrævende, da den er mere dybdegående. Det betyder dog også, at du kan prioritere hvilke opgaver, rengøringsfirmaet skal tage sig af efter din egen plan. Denne plan må, i modsætning til akkordrengøring, gerne være forskellig fra gang til gang og kan også rumme en almindelig støvsugning eller lignende.

Akkordrengøring anbefales til hverdagsrengøring og fast aftalt rengøring, mens rengøring på timebasis anbefales til større opgaver eller opgaver, hvor der kræves en større omhyggelighed. Prisen afhænger også af, om det inkluderer rengøringsmidler, udstyr, kørsel og forsikringer. Dette er alt sammen noget, du skal aftale med det enkelte rengøringsfirma.

Serviceydelse der giver fradrag

Fra og med den 1. januar 2018 kan du få skattefradrag for visse serviceydelser. Almindelig rengøring hører under de services, der giver fradrag til private. Du kan altså få ekstra fradrag for op til 6000 kroner om året. Læs mere om dette på SKATs hjemmeside.

Sådan vælger du det rette firma til din rengøring

Det kan virke meget grænseoverskridende at lukke et andet menneske ind dit hjem, mens du ikke er hjemme, eller når du er væk fra din virksomhed efter lukketid. Det er altid en god idé at være til stede under den første rengøring – ikke for at overvåge, men for at give både dig og din rengøringsassistent en klar idé om, hvad jeres aftale indeholder. Det er også en måde at lære hinanden lidt at kende på, så det ikke er en helt fremmed, der er i dit hjem eller din virksomhed, når du selv er væk.

Når du indhenter op til tre tilbud hos Colego, har du mulighed for at aftale yderligere, når vores fagpartnere har givet svar på din opgave. Det er en god idé at aftale et møde med dem, hvor I dels gennemgår de forskellige opgaver, der ønskes løst, men samtidig også mærker om der er kemi mellem rengøringsfirmaet og dig selv.

Dernæst skal det fremgå tydeligt af aftalen, hvem der skal klare oprydningen på forhånd. Hvis du selv klarer oprydningen, er det nemmere for rengøringshjælpen at komme til, og de kan hurtigere komme i gang. Du for derfor en billigere rengøring. Omvendt er det ikke sikkert, der altid er tid eller overskud til at rydde et helt hjem op, så der skal være klarhed om, hvad der skal gøres, hvis det er tilfældet.

Det er vigtigt at være realistisk, når det kommer til tidsforbruget. Det er urealistisk at kunne gøre et stort hus hovedrent på to timer. Her anbefaler vi, at du bruger rengøringsassistenternes erfaring, så du får det mest præcise tidsestimat – på den måde har rengøringshjælpen tid til at gøre alt rent med den aftalte grundighed.

Den sidste ting, der bør indgå i en aftale, er hvad der skal ske, hvis alle de aftalte opgaver ikke løses, eller hvad der sker, hvis rengøringshjælpen bliver forhindret. På den måde kan du opbygge et bedre forhold til sin professionelle rengøringshjælp – og derved få en bedre rengøring.

Rengøring er vigtigere end man skulle tro

Dårlig rengøring medfører dårligt indeklima. Et dårligt indeklima kan give hovedpine, irritation i øjne og luftveje – og hvis det er støvet, kan man udvikle diverse allergier. Derfor er et godt indeklima et godt fundament for en god og sund livsstil, men vi er også klar over, at der er andre prioriteter i en husholdning – men det burde være en opgave med høj prioritet på arbejdspladsen.

Gennem god rengøring sikrer virksomheden nemlig de bedste forudsætninger for sine medarbejdere, og man kan faktisk mindske sygdomsfrekvensen. Det giver også højere koncentration og dermed mere effektive medarbejdere. De fleste rengøringsfirmaer bruger i dag miljørigtige og allergivenlige rengøringsmidler, men det er ikke et lovkrav. Vær derfor opmærksom på hvilke produkter, der bliver brugt til at gøre rent.

Få op til 3 rengøringstilbud fra Colego.dk

Det har aldrig været lettere at få et rent hjem eller en ren arbejdsplads. Med Colego kan du helt gratis og uforpligtende indhente op til tre tilbud på rengøring. Det eneste, du skal gøre, er at beskrive din opgave, angive om du er en privatperson eller erhverv, samt hvornår du ønsker at starte.

Sidst, men ikke mindst, skal du vedlægge dine kontaktoplysninger, så vores fagpartnere kan komme i kontakt med dig – både for at give dig et tilbud, men også for at starte en dialog om en aftale. Derefter sender vi din opgave ud til lokale fagpartnere, og de vender tilbage direkte til dig med deres tilbud.