Rengøring tilbud til både virksomheder og private hjem

Få tilbud på rengøring fra professionelle rengøringsfirmaer – gratis og uforpligtende!

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

Angiv venligst antal kvm., hyppighed af faste aftaler, antal badeværelser og om det er en slutrengøring (hvis ja, deadline for udførsel)
0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du det bedste rengøring tilbud

 1. Du beskriver kort hvilke rum og hvor ofte du ønsker rengøring
  Du beskriver kort hvilke rum og hvor ofte du ønsker rengøring
 2. Vi matcher dig med rengøringsfirmaer nær dig
  Vi matcher dig med rengøringsfirmaer nær dig
 3. Du får 3 tilbud på rengøring og vælger frit det rette for dig
  Du får 3 tilbud på rengøring og vælger frit det rette for dig

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Rengøring tilbud – erhverv og privat

Bor du i et stort hus, er der mange rum, der skal klares – og helst på én gang – og hvem tager sig lige af den opgave? I en travl hverdag, hvor der både skal holdes styr på aftensmaden efter arbejde, og der skal bruges tid med familien, laves lektier og hygges i sofaen, er rengøring sandsynligvis ikke den del, der er prioriteret højest af alle opgaverne, der hører sig til en husholdning.

Det er dog ikke kun i privaten, rengøringsopgaven kan være en byrde. Også på arbejdspladsen, er det en byrde. Man tænker ganske givet ikke så meget på rengøring, mens man arbejder – men for at have et ordentligt arbejdsmiljø, er rengøringen faktisk en grundsten for en virksomhed.

Rengøring kan altså være en stor byrde – både i privaten, men uden tvivl også på arbejdspladsen. Hvorfor ikke få andre til at klare opgaven, så du kan bruge tid på sjovere ting og ikke skulle bekymre dig om, om der nu er rent, når I får gæster i weekenden? Eller hvorfor ikke skabe de bedste forudsætninger for et godt arbejdsmiljø på arbejdspladsen?

Hos colego.dk kan du indhente 3 tilbud fra rengøringsfirmaer, der har specialiseret sig i at gøre både private hjem og virksomheder rent. Det er helt gratis og uforpligtende – og så tager det kun 2 minutter at komme i gang.

Få 3 tilbud på rengøring her

Kom i gang her – gratis!  

Professionel rengøring – hvorfor?

Professionelle rengøringsfirmaer deler som regel rengøring op i henholdsvis privat og erhverv. Det skyldes, at der som regel er flere forskellige rum i en privat bolig, mens der mange gange er tale om større, ens rum, i forbindelse med erhvervsrengøring. Selvom rengøringen naturligvis er lige grundig i begge henseender, er der forskellige ting, der er værd at være opmærksom på.
Ved at få tilbud på rengøring fra et professionelt rengøringsfirma, slipper du for problemer, hvis der skulle ske noget under rengøringen. Samtidig har vores fagpartnere kompetente og erfarne medarbejdere til at løse netop din rengøringsopgave. Det sikrer, at du får det gjort ordentligt – første gang.

Privat rengøringshjælp har sandsynligvis ikke den samme erfaring som et professionelt rengøringsfirma har. Derfor kan det komme til at koste dig dyrere i både tidsforbrug og grundighed. Samtidig er du langt bedre dækket ind, hvis der skulle gå noget i stykker under rengøring, med et rengøringsfirma, da der er styr på forsikringer, mens en privat rengøringshjælp som regel ikke har samme forsikringer.

Hvis du har haft besøg af en maler eller en tømrer og ikke aftalt slutrengøring med dem, kan det virke som en stor opgave at gøre rent. Her kan det aftales med en professionel rengøringshjælp, at de kommer og klarer det hele, så du er klar til at nyde de nymalede vægge eller den nye trætrappe. Har du brug for trappevask, kan du få også indhente 3 tilbud på det lige her. På den måde sikrer du dig de billigste priser.

Er det ikke dyrt?

Rengøring afregnes på forskellige måder, alt efter hvilket rengøring tilbud du vælger. De fleste rengøringsfirmaer benytter sig af to forskellige afregningsmetoder:

 • Akkord
  Bedst til hverdagsrengøring – støvsugning, rengøring af badeværelse, aftørring af støv mv.
 • Timeløn
  Bedst til grundigere rengøring – Rengøring af køleskab eller ovn, afkalkning af badeværelse eller ‘hovedrengøring’.

Når der laves en aftale om akkord rengøring, laves der en rengøringsplan for de dele af, eller hele boligen, der ønskes rengjort. Sammen med rengøringsfirmaet aftales der en standardaftale, der som regel er bygget op omkring kvadratmeter. Det gør det let for rengøringsfirmaet, da de har en plan at gå ud fra – og du undgår en masse uforudsete udgifter. Der aftales en pris pr. rengøring og derefter hvor ofte man ønsker af få gjort rent.

Hvis der laves en aftale om rengøring på timebasis, meddeler du blot hvor mange timer – eller hvor mange penge – du ønsker at få rengjort. Denne type rengøring er mere tidskrævende, da den er mere dybdegående. Det betyder dog også, at du kan prioritere hvilke opgaver rengøringsfirmaet skal tage sig af efter din egen plan. Denne plan må, i modsætning til akkord rengøring, gerne være forskellige fra gang til gang og kan også rumme en almindelig støvsugning eller lignende.

Akkord rengøring anbefales til hverdagsrengøring og fast aftalt rengøring, mens rengøring på timebasis anbefales til større opgaver eller opgaver, hvor der kræves en større omhyggelighed. Prisen afhænger også af om det inkluderer rengøringsmidler, udstyr, kørsel og forsikringer. Dette er alt sammen noget, der bør aftales med det enkelte rengøringsfirma.

Serviceydelse, der giver fradrag

Fra og med den 1. januar 2018 kan du få skattefradrag for visse serviceydelser. Herunder er almindelig rengøring en af de servicer, der giver fradrag til private. Du kan altså få ekstra fradrag for op til 6000 kroner om året. Læs mere om dette på SKAT’s hjemmeside.

Sådan vælger du det rette tilbud på rengøring

Det kan virke meget grænseoverskridende, at lukke et andet menneske ind i sit hjem mens man ikke er hjemme eller på en virksomhed efter lukketid. Der er derfor nogle elementer, der er vigtige at have aftalt inden første rengøring – det kan tilmed være en god idé at være til stede under den første rengøring – ikke for at overvåge og gennemgå rengøringen, men for at forbedre aftalen til fremtidige rengøringer.

Når du indhenter 3 tilbud hos Colego, vil du have mulighed for at aftale yderligere, efter vores fagpartnere har givet svar på din opgave. Det er en god idé, at aftale et møde med dem, hvor I dels gennemgår de forskellige opgaver der ønskes løst, men samtidig også mærker om der er kemi mellem rengøringsfirmaet og én selv.

Dernæst skal det fremgå tydeligt af en aftale hvem der skal klare oprydningen på forhånd. Hvis man selv klarer oprydningen er det nemmere for rengøringshjælpen at komme til og de kan hurtigere komme i gang og dermed vil det være billigere og formentlig bedre rengøring. Omvendt, er det ikke sikkert der altid er tid eller overskud til at rydde et helt hjem op, så der skal være klarhed over hvad der skal gøres, hvis det er tilfældet.

Det er vigtigt at være realistisk omkring tidsforbruget. Det er urealistisk at kunne gøre et stort hus hovedrent på kun 2 timer. Her anbefaler vi, at du bruger fagpartnerens erfaring, så du får det mest præcise tidsestimat – på den måde har rengøringshjælpen tid til at gøre alt rent med den aftalte grundighed.

Den sidste ting, der bør indgå i en aftale, er hvad der skal ske, hvis alle de aftalte opgaver ikke løses, eller hvad der sker, hvis rengøringshjælpen bliver forhindret. På den måde, kan man opbygge et bedre forhold til sin professionelle rengøringshjælp – og derved få en bedre rengøring.

Rengøring er vigtigere end man skulle tro

Dårlig rengøring medfører et dårligt indeklima. Et dårligt indeklima kan give hovedpine, irritation i øjne og luftveje – og hvis det er støvet, kan man udvikle diverse allergier. Derfor er et godt indeklima et godt fundament for en god og sund livsstil, men vi er også klar over, at der er andre prioriteter i en husholdning – men det burde være en opgave med høj prioritet på arbejdspladsen.

Gennem god rengøring sikrer virksomheden nemlig de bedste forudsætninger for sine medarbejdere og man kan faktisk mindske sygdomsfrekvensen. Det giver også højere koncentration og dermed mere effektive medarbejdere. De fleste rengøringsfirmaer bruger i dag miljørigtige og allergivenlige rengøringsmidler, men det er ikke et lovkrav. Vær derfor opmærksom på hvilke produkter, der bliver brugt til at gøre rent.

Få 3 rengøring tilbud fra Colego.dk

Det har aldrig været lettere at få et rent hjem eller en ren arbejdsplads. Med Colego kan du helt gratis og uforpligtende indhente op til 3 tilbud på rengøring. Det eneste du skal gøre er kort at beskrive din opgave, angive om du er en privatperson eller det er i forbindelse med erhverv og hvornår du ønsker at starte.

Sidst, men ikke mindst, skal du vedlægge dine kontaktoplysninger, så vores fagpartnere kan komme i kontakt med dig – både for at give dig dit tilbud, men også for at starte en dialog om en aftale. Derefter sender vi din opgave ud til lokale fagpartnere, og de vender tilbage direkte til dig, med deres tilbud.