Få en professionel til at klare rengøringen

Så har du mere tid til alt det sjove

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

Angiv venligst antal kvm., hyppighed af faste aftaler, antal badeværelser og om det er en slutrengøring (hvis ja, deadline for udførsel)
0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du det rette rengøringsfirma

 1. Du beskriver nemt dine ønsker til rengøringen
  Du beskriver nemt dine ønsker til rengøringen
 2. Vi matcher dig med de rette firmaer nær dig
  Vi matcher dig med de rette firmaer nær dig
 3. Du får 3 tilbud på rengøring og vælger frit det rette
  Du får 3 tilbud på rengøring og vælger frit det rette

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Duften af rengøring og sejlivede nullermænd

Det er lørdag formiddag, og jeres hjem ligner garderoben i en børnehave lige inden lukketid. Ingen gider i virkeligheden at bruge den korte weekend på rengøring og vasketøj. Og der er også mange andre forpligtelser og ting, der skal ordnes i fritiden. Men rent skal der gøres. Og nogen skal jo være den.

Rengøring er et finurligt element i vores hverdagsliv. Vi har forskellige tærskler for, hvornår der bør gøres hovedrent, og hvornår man kan slippe afsted med en udluftning. Uenigheden er ofte en tvist mellem kønnene. En hurtig Googlesøgning viser også overskriften: “Kvinder bruger to en halv gang så lang tid som mænd på at rydde op”.

Brug din fritid på det, du har lyst til

Om det er sandheden står hen i det uvisse. Men det skaber helt sikkert uenighed, hvis den ene bofælle foretrækker Lavendelduft og blanke spejle, og den anden har det fint med at undskylde overfor nullermændene, når man træder på dem. Det bliver helt slemt, når den, der elsker rene flader, vil inddrage den, der hader at gøre rent. Der er ren garanti for at fridagen ender med sure miner, beskidte bebrejdelser og skænderier.

Når man hellere vil se fodbold eller indkøb med veninderne, er det møgirriterende at bruge den sparsomme fritid på rengøring. Og imens man surmulende skubber rundt efter støvsugeren, overvejer man måske ligefrem skilsmisse fra sin rengøringspatriotiske ægtefælle. Hvorfor ikke gøre noget ved det i en fart?

Opret din rengøringsopgave med det samme og få en aftale med et rengøringsfirma i løbet af et par dage. Så kan du og rengøringsfurien flette fingre i sofaen, mens I lytter til Mads & Monopolet næste lørdag.

Vidste du følgende om det at have en professionel rengøringspartner:

 • Det er muligt at vælge fast rengøring enten flere gange om ugen eller måske kun en gang pr. md.
 • Timeprisen vil være noget dyrere, hvis man har længere frekvens mellem sine prof. rengøringer, fordi der skal skrubbes noget mere, når der ikke bliver gjort regelmæssigt rent
 • Man kan sagtens få en aftale om rengøring, hvor man indimellem kan få ordnet køkkenskabe/køleskab og andre gange får pudset større flader, vinduer e.l.
 • Rengøringsfirmaerne arbejder topprofessionelt og planlægger kalender og opgaver ligesom alle andre virksomheder. Derfor er de som regel interesserede i at have aftaler med kunderne på faste dage

Rengøring | Få op til 3 tilbud her

Start gratis her