Få 3 billige tømrer tilbud - helt gratis og uforpligtende

Med Colego har det aldrig været nemmere at skaffe 3 tilbud på tømrerarbejde i dit lokalområde.

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du det rette tømrer tilbud

 1. Du beskriver nemt dine ønsker til tømrerne
  Du beskriver nemt dine ønsker til tømrerne
 2. Vi matcher dig med de rette firmaer nær dig
  Vi matcher dig med de rette firmaer nær dig
 3. Find en billig tømrer ud fra de 3 tilbud, som du modtager.
  Find en billig tømrer ud fra de 3 tilbud, som du modtager.

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Tilbud på tømrerarbejde

Står det store byggeprojekt for døren, og mangler du en tømrer til opgaven? Det kan være svært og tidskrævende at finde den helt rigtige tømrer til den helt rigtige pris. Slip for besværet og indhent i stedet op til tre gratis og uforpligtende tilbud på tømrerarbejde gennem Colego. Vi er sikre på, at vi kan skaffe det bedste tømrer tilbud til netop dit projekt.

Vi har et stort netværk af fagpartnere tilknyttet til Colego, hvoriblandt vi har mange tømrerfirmaer tilknyttet i hele landet. Det vil sige, at uanset om du bor i hovedstaden eller på landet, har vi aftaler med tømrere i nærheden af dig.

Men hvorfor bør du egentlig bruge vores service? Det er ganske simpelt: Du vil altid kunne opnå en bedre pris på dit projekt ved at indhente tre tømrer tilbud. Når tømrerne udarbejder tilbuddene, så ved de, at de er i konkurrence med andre tømrerfirmaer om opgaven. Derfor tager de opgaven alvorligt, hvilket sikrer dig de skarpeste tilbud på tømrerarbejde.

Men hvad kan en tømrer lave for mig?

Det korte svar er: Alt i træ. En tømrer kan klare alle tænkelige opgaver på din bolig, som involverer træ, eksempelvis:

 • Installere eller udskifte vinduer
 • Installere eller udskifte døre
 • Lægge tag
 • Bygge og opsætte kviste på taget
 • Bygge skure, carporte og tilbygninger
 • Lægge gulve og fodlister
 • Opsætte trapper

.. og meget, meget mere. Tømreren kan altså hjælpe dig, hvad enten du skal bruge en, der kan lave noget på dit hus, sætte en carport op eller endda hvis du skal bygge et helt nyt hus.

De fleste tømrermestre kan endda hjælpe med at hyre murere, malere og vvs’ere, hvis du hyrer dem til et større projekt. I det tilfælde står de altså for alt kontakt, hvilket igen sparer dig for en masse tid og besvær. Skal du eksempelvis have lavet en tilbygning, kan tømreren stå for hele projektet – nemmere bliver det ikke.

Brug de rigtige materialer

Resultatet af dit ønskede tømrerprojekt afhænger ofte lige så meget af materialerne som af tømreren selv. Eksempelvis vil kvaliteten af træet til dine nye trægulve have stor betydning for udseende og holdbarhed.

Kvaliteten af materialerne hænger dog også ofte sammen med prisen – jo bedre kvalitet, desto højere pris. Vi anbefaler derfor, at du tager en snak med din tømrer om materialevalg – tømreren kan give dig en god anbefaling ud fra dine ønsker og eksempelvis foreslå den ene træsort over den anden.

Opret din opgave og få op til tre tømrer tilbud

Start gratis her  

Her kan du spare på tømrerprojektet

Det er ingen hemmelighed, at det kan være dyrt at få besøg af en tømrer. Men der er heldigvis ting, som du kan gøre for at sænke prisen, og få en billig tømrer på besøg.

Udførelse af forarbejde

Dette punkt afhænger i høj grad af projektet. Skal du eksempelvis have lagt nyt gulv eller have lavet nyt loft, så kan du f.eks. selv brække gulvet op og fjerne de gamle gulvbrædder inden tømreren kommer på besøg. Derved sparer du tid, som tømreren skulle have brugt, og du kan derved spare på timelønnen.

Anskaffelse af materialer

Det kan også lade sig gøre at spare ved selv at skaffe materialerne til tømrerprojektet. Vær dog opmærksom på at det ikke altid kan betale sig. Står du med et meget simpelt tømrerprojekt, kan det ofte godt betale sig at skaffe materialerne selv. Ofte er det dog således, at der skal bruges en række særlige materialer, med særlige betegnelser, som kan være svære at finde i byggemarkedet. Andre gange er det blot for stort et stykke arbejde for tømreren at udarbejde en materialeliste til dig.

Desuden er det dig, som hæfter for eventuelle fejl og mangler på materialerne, hvis du selv køber dem. Dertil opnår tømreren en væsentlig lavere indkøbspris hos byggemarkederne end dig, hvorfor du ofte ikke vil opnå den store besparelse i sidste ende.

Bortskaffelse af byggemateriale

Oprydning og bortskaffelse af byggematerialer er som regel medregnet i tilbuddet. Hør dog gerne tømreren ad, om du kan stå for dette, og derigennem spare på prisen.

Uanset projektet anbefaler vi, at du tager en samtale med tømreren om disse ting. Spørg tømreren om du kan få et prisnedslag, hvis du står for et eller flere af ovenstående punkter. Generelt anbefaler vi at gøre arbejdet så let for tømreren som mulig – sørg for at tømreren kan gå i gang med arbejdet så snart han eller hun når til din bopæl. Timelønnen er høj, så sørg for at tømreren ikke skal spilde sin tid med at rydde op, gøre plads, parkere osv.

Vælg den rigtige tømrer

Prisen på tømreren er selvfølgelig ikke alt. Når du modtager dine tilbud, bør du læse de enkelte tømrernes tilbud grundigt igennem, da der kan være forskel på indholdet.

En tydelig og letforståelig opgavebeskrivelse gør livet lettere for tømreren, således det mest konkrete tilbud kan afgives. Det giver desuden den mest realistiske pris, der vil opstå færre misforståelser og ekstraregninger.

I den forbindelse bør du også møde tømreren, særligt hvis du står med et større byggeprojekt. En god kemi og kommunikation har stor betydning og gør, at du trygt kan stole på din tømrer. Samtidig kan tømreren besigtige projektet, og I kan sammen diskutere materialer, muligheder og begrænsninger.

Når du har besluttet dig for hvilken tømrer, du vil gøre brug af, bør du få lavet en skriftlig kontrakt. Fastlæg projektets pris, hvornår projektet skal begynde og evt. materialer. Dette giver dig ekstra sikkerhed, og sikrer dig, at tømreren ikke pludselig hæver prisen eller ændrer aftalen.

Indhent op til tre uforpligtende tilbud

Du har nok læst og hørt, at du altid bør skaffe mindst tre tilbud fra håndværkere, uanset hvad projektet drejer sig om – hvilket er rigtigt. Det sikrer dig den bedste pris og det bedste tilbud. Et tilbud kan både være for dyrt og for billigt. Timeprisen varierer fra tømrerfirma til tømrerfirma, og det er oftest her prisforskellen på tilbuddene opstår – materialerne køber tømrerne ofte til mere eller mindre samme pris. Du får nemt mulighed for at vurdere prisforskellen ved at indhente tre tilbud.

Du må, som privatperson, indhente så mange tømrer tilbud, som du vil. Hos Colego skaffer vi op til tre tilbud på din opgave, helt gratis og uforpligtende – finder du ikke tilbuddene interessante, smider du dem bare ud.

Alt du skal gøre, for at få tre tilbud på dit tømrerprojekt, er:

 • Skrive en kort opgavebeskrivelse
 • Vælge hvornår opgaven skal udføres
 • Indtaste kontaktoplysninger

Herefter går vores team i gang med at finde tømrere i dit område, som får lov til at udarbejde de bedste tilbud til dig. Det tager under to minutter at oprette en opgave på Colego, og det er 100% gratis og uforpligtende uanset om du er privatperson eller en virksomhed.

Forvent at tømrerne gerne vil ud og besigtige projektet. Det er også en fordel for dig, da det giver dig mulighed for at skaffe en billig tømrer. Tømreren får nemlig mulighed for at give så præcist et tilbud som muligt og rådgive dig om materialer. Med vores service slipper du desuden for selv at finde tømrere i dit lokalområde såvel som at tage kontakt til dem, da vi klarer det for dig.