Få 3 uforpligtende tilbud fra erfarne tømrere

Vi gør arbejdet for dig og garanterer, at du gratis bliver kontaktet med op til 3 tilbud fra professionelle tømrere.

Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Vælg type *

Er du ejer eller lejer? *

Beskriv din opgave
0/500
Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du den rette tømrer

  1. Du beskriver nemt dine ønsker til tømrerne
    Du beskriver nemt dine ønsker til tømrerne
  2. Vi matcher dig med de rette firmaer nær dig
    Vi matcher dig med de rette firmaer nær dig
  3. Du får 3 tilbud og vælger selv den rette tømrer
    Du får 3 tilbud og vælger selv den rette tømrer

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Proffesionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Brug for en tømrer?

Har du et større eller mindre byggeprojekt, der skal udføres af en professionel tømrer, så indhenter vi her hos Colego et tilbud på din opgave. Det er hvad enten du skal bruge en, der kan lave noget på dit hus, sætte en carport op eller måske etableringen af et helt nyt hus. Så er en tømrer det rigtige valg. De udfører nemlig alle typer af opgaver, der skal laves i træ både store og små opførelser. Så vil du have lavet et produkt, hvor kvaliteten er i top og der ikke er nogle fejl og mangler at finde, så skal du kontakte en tømrer. Og det kan du gøre igennem portalen her hos Colego.

Når du har indtastet din opgave, så kontakter vi lokale tømrer i dit nærområde og indhenter 3 tilbud fra tømrer på din opgave. Det tager under to minutter at oprette en opgave og det er 100% gratis og uforpligtende uanset om du er privat eller en virksomhed.

Efter at du har indtastet din opgave, så kommer den videre i vores system til vores samarbejdspartnere indenfor tømrer verdenen, og så vil du modtage 3 tilbud på lige præcis din opgave. Herefter er det op til dig at vurdere om et af de 3 tilbud er noget du vil gøre brug af. Colego tilbyder dig under alle omstændigheder, at du får et bedre beslutningsgrundlag, og at du frit kan vælge mellem tilbuddene og se om der er et tilbud med den rigtige pris for dig. Det der er fordelen ved at benytte vores portal er, at det er gratis og uforpligtende. Så var der ikke lige det du søgte, så kan du blot selv lede videre efterfølgende. Vil du gerne benytte dig af et af tilbuddene, så har vi sparet dig for en masse besvær ved, at vi har skabt kontakten med en lokal tømrer.
Så få oprettet din opgave. Du taber intet ved at gøre det.