Få op til 3 billige tømrertilbud - helt gratis og uforpligtende

Med Colego har det aldrig været nemmere at skaffe op til 3 tilbud på tømrerarbejde i dit lokalområde.

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du det rette tømrer tilbud

  1. Du beskriver nemt dine ønsker til tømrerne
    Du beskriver nemt dine ønsker til tømrerne
  2. Vi matcher dig med de rette firmaer nær dig
    Vi matcher dig med de rette firmaer nær dig
  3. Find en billig tømrer ud fra de 3 tilbud, som du modtager.
    Find en billig tømrer ud fra de 3 tilbud, som du modtager.

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Find et professionelt tømrerfirma nær dig

Hos Colego er vores fornemste opgave at sørge for, at du så let som muligt kan få kontakt til relevante tømrere. Vi arbejder for at fjerne det besværlige forarbejde og research, så du kan gå direkte til kontakten med egnede tømrervirksomheder, og dermed kan komme hurtigt i gang med dit projekt. Derfor har vi også opdelt vores tømrere ud fra deres placering, så du kan indskrænke din søgning til kun at indeholde firmaer i nærheden af dig:

Tilbud på tømrerarbejde

Står du foran et større eller mindre byggeprojekt, og mangler du en tømrer til opgaven? Det kan være svært og tidskrævende at finde den helt rigtige tømrer til den helt rigtige pris. Slip for besværet og indhent i stedet op til tre gratis og uforpligtende tilbud på tømrerarbejde gennem Colego. Vi er sikre på, at vi kan skaffe det bedste tømrertilbud til netop dit projekt.

Vi har et stort netværk af fagpartnere tilknyttet Colego, heriblandt en masse tømrerfirmaer fordelt over hele landet. Det vil sige, at uanset om du bor i hovedstaden eller på landet, har vi aftaler med tømrere i nærheden af dig.

Men hvorfor bør du egentlig bruge vores service? Det er ganske simpelt: Du vil altid kunne opnå en bedre pris på dit projekt ved at indhente tømrertilbud gennem vores platform. Når tømrerne udarbejder tilbuddene, ved de, at de er i konkurrence med andre tømrerfirmaer om opgaven. Derfor tager de opgaven alvorligt, hvilket sikrer dig de skarpeste tilbud på tømrerarbejde.

Hvad laver en tømrer?

Det korte svar er: Alt i træ. En tømrer kan klare alle tænkelige opgaver i og omkring din bolig, som involverer træ, for eksempel:

… og meget, meget mere. Tømreren kan altså hjælpe dig, hvad enten du skal bruge en, der kan lave noget på dit hus, sætte en carport op eller endda hvis du skal bygge et helt nyt hus.

De fleste tømrermestre har desuden kontakt til andre håndværkergrupper, så de kan stå for kontakten, hvis der eksempelvis er brug for en maler i forbindelse med opførelsen af en ny udestue, eller hvis en VVS-montør skal lægge rør til gulvvarme, før tømreren kan lægge nyt gulv i stuen.

Hvis du selv har overblikket over, hvilke faggrupper der klarer hvilke opgaver, kan du naturligvis også vælge at indhente tilbud fra de forskellige håndværkere gennem Colego.

Hvad koster en tømrer?

En selvstændig tømrer fastsætter selv sin timepris, og det er primært dette, der kan skabe variationer i prisen på de forskellige tilbud. Som regel køber tømrerne materialer og værktøj til samme pris, så den største variabel er netop timeprisen samt hvilke medarbejdere, tømrerfirmaet sender ud til din opgave.

En lærling og en mester får højst sandsynligt ikke samme timeløn, og derfor er det i nogle tilfælde billigere for dig, at det er en lærling eller en svend, der udfører opgaven. Ved større opgaver er der flere personer med ude til dit projekt, så her kan det være en fordel, at tømrermesteren kommer med et antal lærlinge, så du både er sikret god kvalitet og samtidig kan drage fordel af en lavere timeløn.

Som sagt fastsætter den enkelte tømrer selv sin timeløn, men som udgangspunkt kan du regne med, at en tømrer koster 400 kroner i timen eksklusiv moms. Nogle ligger lidt under, mens andre er dyrere, men det er vigtigt at huske, at der naturligvis også er mange udgifter for tømreren, og at tømrerfirmaet altså ikke sætter de 400 kroner direkte ind på bankkontoen.

Tømrerens udgifter

Ud over udgifter til lønninger skal en tømrermester også betale for biler, værktøj, forsikringer og materialer. Derudover er der en række administrative udgifter til eksempelvis revisorer, ligesom der også betales til reklamer og lignende.

Det kan derfor godt være, at du umiddelbart synes, at prisen for tømrerarbejde er høj, men hvis du medregner de førnævnte udgifter, er det pludselig ikke så stort et beløb, der udgør løn til tømreren.

Brug de rigtige materialer

Materialerne har stor betydning for kvaliteten og udseendet af det færdige projekt. Tømrermesteren kan vejlede dig, så du ender med den bedste træsort til den pågældende opgave. Hvis du for eksempel skal have lavet en træterrasse, er det vigtigt, at den træsort, du vælger til fundamentet, er modstandsdygtig, da den er i direkte kontakt med jordunderlaget.

Omvendt kan det i forbindelse med en ny trappe i spisestuen være mere relevant at vælge en træsort, der ser pæn ud og som ikke kræver for meget vedligeholdelse eller særlige rengøringsmidler.

Det er derfor altid en fordel at tage en professionel tømrermester med på råd, når du skal vælge materialer. I kombination med et godt udført stykke håndværk giver det dig det absolut bedste resultat og en terrasse, en trappe eller andet, du bliver glad for i mange år fremover.

Opret din opgave og få op til tre tømrertilbud

Start gratis her  

Gør-det-selv og gør tømrerprisen billigere

Det er ingen hemmelighed, at det kan være dyrt at få besøg af en tømrer. Heldigvis er der en række ting, du kan gøre for at sænke prisen og derved få en billig tømrer på besøg, uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten af tømrerarbejdet. Nogle af metoderne kræver dog, at du selv har en vis erfaring med håndværkerarbejde.

Udførelse af forarbejdet

Dette punkt afhænger i høj grad af projektet. Skal du eksempelvis have lagt nyt gulv eller lavet nyt loft, kan du vælge selv at brække det gamle gulv op eller fjerne de gamle loftbrædder, før tømreren kommer. Derved skal tømreren ikke bruge tid på dette, hvilket betyder, at du sparer udgifter til mandetimer.

Det kræver dog, at du har mod på – og evner til – at arbejde hårdt. Hvis du aldrig har haft værktøj i hånden før, kan det hurtigt blive et uoverskueligt projekt at fjerne hele stuegulvet eller rive et helt køkken ned. I sidste ende kan det derfor gøre regningen dyrere, hvis du ender med at tilkalde tømreren til at overtage dit eget nedrivningsprojekt. Dette koster som regel mere, end hvis tømreren var blevet sat til opgaven fra starten, så det er vigtigt at have selvindsigt og være realistisk, så du ikke ender med en dyrere regning i forsøget på at spare penge.

Anskaffelse af materialer

Det kan også lade sig gøre at spare penge ved selv at skaffe materialerne til tømrerprojektet. Her skal du dog igen være opmærksom på, at det afhænger af opgaven. Hvis du står med et meget simpelt tømrerprojekt, kan det ofte godt betale sig at anskaffe materialerne selv, men hvis det er et mere omfattende projekt, eller der skal bruges en række særlige materialer, er det sjældent, at du som privatperson kan skaffe det billigere end tømreren selv.

Desuden er det dig, som hæfter for eventuelle fejl og mangler på materialerne, hvis du selv køber dem.

Det kan dog være en fordel, hvis du for eksempel kender nogen, der skal have nyt køkken, og det gamle ikke fejler noget. Så kan du sikkert få eller købe det billigt, og dermed skal du udelukkende betale tømreren for at sætte det nye brugte køkken op.

Bortskaffelse af byggematerialer

Oprydning og bortskaffelse af byggematerialer er som regel medregnet i tilbuddet. Hør dog gerne tømreren, om du kan stå for dette selv, og derved spare lidt.

Uanset projektet anbefaler vi, at du tager en samtale med tømreren om disse ting. Spørg tømreren om du kan få et afslag i prisen, hvis du selv står for et eller flere af ovenstående punkter. Generelt anbefaler vi at gøre arbejdet så let for tømreren som mulig – sørg for at tømreren kan gå i gang med arbejdet, så snart han eller hun når til din bopæl. Timelønnen er relativt høj, så sørg for at tømreren ikke skal spilde sin tid med at rydde op, gøre plads, parkere osv.

Tømreruddannelsen

Uddannelsen til tømrer varierer lidt, alt efter hvilken institution man uddanner sig hos, men som udgangspunkt tager uddannelsen cirka 3 ½ år. Det er en såkaldt vekseluddannelse, hvilket betyder, at man skiftevis er i praktik og på skole.

Nogle starter med en periode i virksomhedspraktik, hvorefter de tager grundforløbet på skolen, mens andre starter med et skoleforløb, hvor de søger læreplads løbende med undervisningen, så de kan tage det første praktikforløb efter grundforløbet på skolen.

I praktikperioden hos virksomheden er man tømrerlærling, og denne titel ændrer sig, når man er udlært, hvor man bliver tømrersvend. Hvis man vælger at blive selvstændig tømrer, er man tømrermester.

Tømreruddannelsen er en erhvervsuddannelse, og man får derfor løn, mens man er under uddannelse. Lønnen varierer, men startlønnen for en tømrerlærling ligger typisk mellem 9.500 og 12.50 kroner om måneden. Lønnen afhænger både af praktikstedet og hvor man tager sin tømreruddannelse.

Tømrer er ikke en beskyttet titel, så alle må sådan set kalde sig tømrer. Det betyder dog langtfra, at alle kan håndværket. Når du indhenter tilbud gennem Colego, er du sikker på den håndværksmæssige kvalitet, da vi udelukkende har uddannede tømrermestre i vores kartotek. Vores dygtige fagpartnere sørger desuden for hele tiden at holde sig opdaterede på deres fagområde, så du altid er sikret de bedste metoder og de bedste materialer til lige netop dit projekt.

Vælg den rigtige tømrer

Prisen på tømreren er selvfølgelig ikke alt. Når du modtager dine tilbud, bør du læse de enkelte tømreres tilbud grundigt igennem, da der kan være forskel på indholdet.

En tydelig og letforståelig opgavebeskrivelse gør livet lettere for tømreren, så der kan laves et konkret og detaljeret tilbud. Det giver desuden den mest realistiske pris, da der vil opstå færre misforståelser og ekstraregninger, hvis I er helt på samme linje fra starten.

I den forbindelse bør du også møde tømreren, særligt hvis du står med et større byggeprojekt. En god kemi og kommunikation har stor betydning og gør, at du trygt kan stole på din tømrer. Samtidig kan tømreren besigtige projektet, og I kan sammen diskutere materialer, muligheder og begrænsninger.

Når du har besluttet dig for, hvilken tømrer du vil gøre brug af, bør du få lavet en skriftlig kontrakt. Fastlæg projektets pris, hvornår projektet skal begynde og evt. materialer. Dette giver dig ekstra sikkerhed, og sikrer dig, at tømreren ikke pludselig hæver prisen eller ændrer aftalen.

Modtag op til tre uforpligtende tilbud

Du har måske hørt, at du altid bør indhente tilbud fra flere forskellige tømrere, uanset hvilket projekt det drejer sig om. Det er også vores anbefaling, da det sikrer dig den bedste pris og det bedste tilbud. Et tilbud kan både være for dyrt og for billigt. Timeprisen varierer fra tømrerfirma til tømrerfirma, og det er oftest her prisforskellen på tilbuddene opstår – materialerne køber tømrerne som regel til nogenlunde samme pris. Du får nemt mulighed for at vurdere prisforskellen ved at indhente tre tilbud.

Som privatperson må du indhente så mange tømrertilbud, du vil. Hos Colego skaffer vi op til tre tilbud på din opgave, helt gratis og uforpligtende – finder du ikke tilbuddene interessante, smider du dem bare ud.

Alt, du skal gøre for at få op til tre tilbud på dit tømrerprojekt, er:

  • Skrive en kort og præcis opgavebeskrivelse
  • Vælge hvornår opgaven skal udføres
  • Indtaste kontaktoplysninger

Herefter går vores team i gang med at finde dygtige tømrere i dit område, som får lov til at udarbejde deres bedste tilbud til dig. Det tager under to minutter at oprette en opgave på colego.dk, og det er helt gratis og uforpligtende, uanset om du er privatperson eller virksomhed.

Forvent at tømrerne gerne vil ud og besigtige projektet, før de giver en endelig pris. Det er også en fordel for dig, da det giver dig mulighed for at få så præcist et tilbud som muligt. Når tømreren har set projektet, kan der bedre laves en udregning af et tømrertilbud, så du slipper for ubehagelige overraskelser og ekstraregninger.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Nedenfor har vi samlet en række af de spørgsmål, vi ofte får henvendelser om i forbindelse med indhentning af tømrertilbud. Tjek listen igennem og se om du får svar på dine spørgsmål. Hvis ikke er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad er en tømrer?

En tømrer er en håndværker, der primært beskæftiger sig med træ. En tømrer ved, hvilke træsorter der egner sig bedst til forskellige opgaver, og kan lave alt fra store konstruktioner i nybyggerier til udskiftning af små vinduer i ældre huse.

Hvad laver en tømrer?

En tømrer laver tilbygninger, ombygninger og nybygninger i og omkring huse, hvor det primære arbejdsmateriale for en tømrer er træ. Eksempler på tømreropgaver er tagkonstruktioner, skillevægge, nye vinduer, ny terrasse samt udskiftning af gulve og lofter, men en tømrer laver meget mere end det.

Hvad koster en tømrer i timen?

En selvstændig tømrer fastsætter selv sin timeløn, så prisen er meget forskellig. Du kan dog gå ud fra en timepris fra cirka 400 kroner eksklusive moms.

Hvordan bliver man tømrer?

Tømreruddannelsen kræver, at man har bestået dansk og matematik i folkeskolen med minimum 02 i karakter. Hvis man ikke har bestået disse fag, kan man nogle steder komme til en prøve og en samtale, og derigennem få adgang til uddannelsen.

På uddannelsen har man skiftevis skole og praktik, så man lærer både det teoretiske grundlag og får en masse praktisk erfaring, inden man bliver udlært og skal fuldt ud på arbejdsmarkedet.

Hvor lang tid tager det at blive tømrer?

Længden på tømreruddannelsen afhænger af forskellige faktorer, blandt andet hvor lang tid siden det er, at du afsluttede folkeskolen, om du er fyldt 25, og om du har relevant erhvervserfaring. Afhængigt af din situation starter du på et grundforløb, som skal færdiggøres, før du kan starte på hovedforløbet, som varer cirka 3 ½ år.

Hvad tjener en tømrer i timen?

En tømrers løn afhænger af den enkeltes situation. En lærling tjener mindre end en svend, som igen typisk tjener mindre end en tømrermester. Lærlingelønnen ligger som regel mellem 9.500 og 12.500 kr. om måneden, mens en uddannet tømrer i gennemsnit tjener omkring 26.000 kr. om måneden. Det er dog meget individuelt, og nogle tømrere har også en månedsløn på over 50.000 kroner.