Malertilbud - indhent op til 3 priser på malerarbejde

Du kan sammenligne dine tilbud i ro og mag

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du den rette malermester

 1. Du beskriver nemt dine ønsker til malermestrene
  Du beskriver nemt dine ønsker til malermestrene
 2. Vi matcher dig med erfarne malere i dit lokalområde
  Vi matcher dig med erfarne malere i dit lokalområde
 3. Du får 3 malertilbud gratis og vælger selv den rette maler
  Du får 3 malertilbud gratis og vælger selv den rette maler

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Find malerservice nær dig

Med Colego er det lettere end nogensinde at få løst alverdens maleropgaver af professionelle fagfolk. I vores kartotek findes en lang række malerfirmaer, som er godt fordelt over hele landet. Det betyder, at du kan få kontakt til et dygtigt malerfirma i nærheden af dig, så du både kan spare penge på transport og samtidig støtte en lokal malermester. Vi tilføjer løbende flere malerfirmaer til vores platform, så der hele tiden bliver endnu bedre mulighed for at få udført maleropgaver til en god pris.

Få en maler til at ordne dine vægge

Det er hårdt arbejde at lege maler. Når du selv maler vægge og lofter derhjemme, er de første par ture med rullen sikkert smaddersjove, men hvis du ikke er trænet, går der ikke særlig lang tid, før dine arme og skuldre begynder at blive ømme.

Det kræver træning at mestre malerkunsten samt en vis viden om overflader og maling, før du bør kaste dig ud i det helt store malerprojekt. Hele processen er forskellig fra overflade til overflade – om du f.eks. skal male lofter, indendørsvægge eller udendørsvægge påvirker i høj grad hvilken type maling, du skal anvende, samt hvilket værktøj du skal have anskaffet. Du kan nemlig ikke nødvendigvis bruge den samme type maling hele vejen rundt, og du bør f.eks. have en særlig maling til loftet og en anden til væggene. Hos Colego kan du få op til 3 uforpligtende malertilbud tilsendt, så du kan finde en professionel maler til den skarpeste pris.

Malerarbejdet skal gøres rigtigt

Hvis resultatet af maleprojektet skal være pænt, så du kan holde ud at se på det i flere år, skal det gøres ordentligt. Du må simpelthen i gang med at dampe gammelt slidt tapet af, rengøre vægge, dække af med malertape ved lister, omkring stikkontakter, langs loftet, osv. Det er et stort stykke arbejde, som både er fysisk krævende og meget tidskrævende, men du bliver glad for det på længere sigt. Hvis du ønsker moderne og enkle vægge, skal der sættes filt op. Problemet med filt er bare, at alle ujævnheder kan ses igennem filt. Så hvis det skal gøres ordentligt, er du nødt til at fuldspartle først.

Det kræver sit værktøj at male

Du er ikke engang begyndt at afdække, og du er allerede ved at give op? Det forstår vi godt. Oven i alt dette skal du også have investeret i noget ordentlig værktøj så som kvalitetspensler, en malerrulle og evt. også en mindre trappe eller stige, så du kan nå hjørnerne og loftet uden besvær. Vi anbefaler også, at du bruger en arbejdslampe, da det skarpe lys løbende kan afsløre dine helligdage. Det er vigtigt, at du ikke sparer på værktøjet, da det har stor indflydelse på resultatet af dit arbejde.

Malerarbejde er et kæmpestort og meget undervurderet stykke arbejde, hvis det skal gøres ordentligt. Men hjælpen er nær. En professionel malermester har metoderne til hurtigt at gøre din nye bolig flot og beboelig. Maleren har mange års erfaring, og kan derfor udføre arbejdet hurtigt, men stadig levere et godt stykke arbejde. Vi har herunder samlet nogle af de fordele, som du opnår ved at have en professionel maler på besøg:

Fordelene ved at bruge en professional maler:

 • Slip for besværet – lad maleren vælge den rigtige maling, klare rengøringen af væggene, dække af, spartle vægge og lofter samt sørge for værktøjet
 • Få det bedste resultat – maleren trækker på sine mange års erfaring og kan male hurtigere og (formentligt) bedre end dig
 • Rådgivning og forslag – drømmer du om at få en væg eller et helt rum i en anderledes farve? Maleren kan komme med gode forslag til farver og løsninger
 • Spar på maling og værktøj – maleren kan købe malingen billigt, og har allerede det nødvendige værktøj

Det sidste punkt bliver tit undervurderet af mange. Medmindre du allerede har en god slat malererfaring samt noget værktøj liggende i skuret, er der faktisk ikke ret meget at spare ved at klare malerprojektet selv. Læs mere om dette herunder.

 

Opret din opgave og få op til 3 malertilbud

Start gratis her  

 

Priser – er det ikke dyrt at hyre et malerfirma?

Vi hører tit bekymringen omkring prisen. Det må jo være dyrt at have en maler på besøg? Ikke nødvendigvis. Malerfirmaet har allerede det nødvendige værktøj – pensler, ruller, arbejdslys osv. – værktøj, som du skal købe, hvis du ikke allerede har det. Dernæst kan malerfirmaer skaffe selve malingen væsentligt billigere end dig. Med andre ord: Før maleprojektet overhovedet er gået i gang, har du sparet en stor slat penge.

Det, du betaler mest for, er timelønnen. Den endelige pris afhænger derfor af arbejdets samlede omfang, som maleren vil sammensætte et tilbud ud fra. Men husk på at maleren kan male væsentligt hurtigere end dig – malerarbejde, som ville tage dig 2-3 dage, kan en maler oftest klare på mindre end 1 dag. Der er altså flere faktorer, du bør overveje, før du vælger, om du selv vil male, eller om du vil have professionel hjælp.

Garanti på kvaliteten

Laver du selv nogle fejl i forbindelse med dit malerprojekt, kan det være en stor opgave at rette op på. Dette skal du i mindre grad bekymre dig om, hvis du får en professionel maler på besøg, som kan give garanti for arbejdets kvalitet. Er du ikke tilfreds med malerens arbejde, kommer han eller hun naturligvis og retter op på det.

Desuden skaffer vi hos Colego altid de skarpeste tilbud på malerarbejde til dig. Ved at bruge vores platform kan du nemlig få tilsendt op til tre helt uforpligtende tilbud. Vores malere ved, at de skal levere et skarpt tilbud, for at du vælger netop dem, da de oftest er oppe mod to andre – og leverer de ikke den skarpeste pris, får de med høj sandsynlighed ikke opgaven hos dig.

Oplys opgavens omfang

Jo mere udførligt du beskriver opgavens omfang, når du indsender formularen, jo lettere er det være for maleren at komme med et konkret tilbud. Ofte vil vores malere gerne ud og se projektet, før arbejdet begynder, hvilket blot er en fordel for dig, eftersom maleren da selv kan måle op og give et endnu mere specifikt tilbud og komme nærmere den korrekte pris.

Desuden kan maleren i den forbindelse se præcis, hvad der skal gøres – alt fra hvor grundigt væggene skal rengøres til hvor meget maling, der skal bruges. Skal du blot have malet døre eller vinduer, kan maleren med høj sandsynlighed sende et tilbud uden at have været på besøg, da der ikke er de samme ubekendte faktorer som ved større projekter.

En maler hjælper også når du flytter

Når du skal flytte fra en lejebolig, skal den ofte overleveres nymalet og med nyslebne gulve. Ellers ryger dit depositum. Men lige præcis når man skal flytte, har man masser af andre ting at se til.

Du har sikkert også mere lyst til at lægge energien i din nye bolig, så Colegos dygtige malermestre står altid klar til at ordne dit malerprojekt. Indsend formularen med det samme, så du kan modtage tilbud og få gang i dit projekt.