Få uforpligtende tilbud fra op til 3 malere nær dig

Du kan sammenligne dine tilbud i ro og mag

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du den rette malermester

  1. Du beskriver nemt dine ønsker til malermestrene
    Du beskriver nemt dine ønsker til malermestrene
  2. Du beskriver nemt dine ønsker til malermestrene Vi matcher dig med erfarne malere i dit lokalområde
    Du beskriver nemt dine ønsker til malermestrene Vi matcher dig med erfarne malere i dit lokalområde
  3. Du får 3 tilbud gratis og vælger selv den rette maler
    Du får 3 tilbud gratis og vælger selv den rette maler

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Få en maler til at ordne dine vægge

Det er hårdt arbejde at lege maler. Når du selv maler vægge og lofter derhjemme, er de første par ture med rullen sikkert smaddersjove. For det er fascinerende at se, hvordan rullens aftryk giver væggen en ny farve. Men hvis du ikke er trænet, går der ikke særlig lang tid, før dine arme og skuldre begynder at blive ømme.

Malerarbejdet skal gøres rigtigt

Hvis malerarbejdet skal være pænt, så du kan holde ud at se på det i flere år, skal det gøres ordentligt. Du må simpelthen igang med at dampe gammelt slidt tapet af. Det er et møgbeskidt arbejde, men du bliver glad for det på sigt. Hvis du ønsker moderne og enkle vægge, skal der sættes filt op. Men bare så du ved det, ALLE ujævnhed kan ses igennem filt. Så hvis det skal gøres ordentligt, er du nødt til at fuldspartle først.

Du er ikke engang begyndt at afdække, og du er allerede ved at give op? Det forstår vi godt. Malerarbejde er nemlig et kæmpestort og meget undervurderet stykke arbejde, hvis det skal gøres ordentligt. Men hjælpen er nær. En professionel maler har metoderne til hurtigt at gøre din nye bolig flot og beboelig. Så kan du selv bruge tiden på andre ting såsom familien eller pakke i flyttekasser, hvis du altså skal flytte.

Opret din opgave og få op til 3 maler tilbud

Start gratis her  

En maler hjælper også når du flytter

Når du skal flytte fra en lejebolig, skal den ofte overleveres nymalet og med nyslebne gulve. Ellers ryger dit depositum. Men lige præcis når man skal flytte, har man masser af andre ting at se til.

Desuden har du mere lyst til at lægge energien i din nye bolig, end at bruge tid på den gamle. Men du er virkelig godt stillet. For lige meget om du tænker på at få sat både din nuværende og din nye bolig i stand af en professionel maler. Eller om du kun ønsker en maler til at ordne den ene af dem. Har du en virkelig god opgave, som Colegos dygtige malermestre gerne vil give bud på.