Malertilbud - indhent op til 3 priser på malerarbejde

Du kan sammenligne dine tilbud i ro og mag

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du den rette malermester

 1. Du beskriver nemt dine ønsker til malermestrene
  Du beskriver nemt dine ønsker til malermestrene
 2. Vi matcher dig med erfarne malere i dit lokalområde
  Vi matcher dig med erfarne malere i dit lokalområde
 3. Du får 3 malertilbud gratis og vælger selv den rette maler
  Du får 3 malertilbud gratis og vælger selv den rette maler

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Få en maler til at ordne dine vægge

Det er hårdt arbejde at lege maler. Når du selv maler vægge og lofter derhjemme, er de første par ture med rullen sikkert smaddersjove. Men hvis du ikke er trænet, går der ikke særlig lang tid, før dine arme og skuldre begynder at blive ømme.

Det kræver en smule træning at mestre malerkunsten samt en vis viden omkring overflader og maling, før du bør kaste dig ud i det helt store malerprojekt. Hele processen er forskellig fra overflade til overflade – om du f.eks. skal male lofter, indendørsvægge eller udendørsvægge påvirker i høj grad hvilken type maling, som du skal anvende, samt hvilket værktøj du skal have anskaffet. Du kan nemlig ikke nødvendigvis bruge den samme type maling hele vejen rundt, og du bør f.eks. have en særlig maling til loftet og en anden til væggene. Hos Colego kan du få 3 uforpligtende malertilbud tilsendt, så du kan finde en professionel maler til den skarpeste pris.

Malerarbejdet skal gøres rigtigt

Hvis resultatet af maleprojektet skal være pænt, så du kan holde ud at se på det i flere år, skal det gøres ordentligt. Du må simpelthen i gang med at dampe gammelt slidt tapet af, rengøre vægge, dække af med malertape ved lister, omkring stikkontakter, langs loftet osv. Det er et stort stykke arbejde, som både er fysisk krævende og meget tidskrævende, men du bliver glad for det på længere sigt. Hvis du ønsker moderne og enkle vægge, skal der sættes filt op. Problemet med filt er bare, at alle ujævnheder kan ses igennem filt. Så hvis det skal gøres ordentligt, er du nødt til at fuldspartle først.

Det kræver sit værktøj at male

Du er ikke engang begyndt at afdække, og du er allerede ved at give op? Det forstår vi godt. Oveni alt dette skal du sågar også have investeret i noget ordentlig værktøj så som kvalitetspensler, en malerrulle og evt. også en mindre trappe eller stige, så du kan nå hjørnerne og loftet uden besvær. Vi anbefaler også, at du bruger en arbejdslampe, da det skarpe lys løbende kan afsløre dine helligdage. Det er vigtigt, at du ikke sparer på værktøjet, da det har stor indflydelse på resultatet af dit arbejde.

Malerarbejde er et kæmpestort og meget undervurderet stykke arbejde, hvis det skal gøres ordentligt. Men hjælpen er nær. En professionel maler har metoderne til hurtigt at gøre din nye bolig flot og beboelig. Maleren har mange års erfaring, og kan derfor udføre arbejdet hurtigt, men stadig levere et godt stykke arbejde. Vi har herunder samlet nogle af de fordele, som du opnår ved at have en professionel maler på besøg:

Fordelene ved at bruge en professional maler:

 • Slip for besværet – lad maleren vælge den rigtige maling, klare rengøringen af væggene, dække af, spartle vægge og lofter samt sørge for værktøjet
 • Få det bedste resultat – maleren trækker på sine mange års erfaring og kan male hurtigere og (formentligt) bedre end dig
 • Rådgivning og forslag – drømmer du om at få en væg i en bestemt farve, eller et helt rum? Maleren kan komme med skarpe forslag til farver og løsninger
 • Spar på maling og værktøj – maleren kan købe malingen billigt, og har allerede det nødvendige værktøj

Det sidste punkt bliver tit undervurderet af mange. Medmindre du allerede har en god slat malererfaring samt noget værktøj liggende i skuret, så er der faktisk ikke ret meget at spare ved at klare malerprojektet selv. Læs mere om dette herunder.

 

Opret din opgave og få op til 3 malertilbud

Start gratis her  

 

Maler priser – er det ikke dyrt at bruge en maler?

Vi hører tit bekymringen omkring prisen. Det må jo være dyrt at have en maler på besøg? Ikke nødvendigvis. Maleren har allerede det nødvendige værktøj – pensler, ruller, arbejdslys osv. – værktøj, som du skal købe, hvis du ikke allerede har det. Dernæst kan maleren skaffe selve malingen væsentligt billigere end dig. Med andre ord: Før maleprojektet overhovedet er gået i gang, så har du sparet stort på materialerne.

Det, som du betaler mest for, er selvfølgelig timelønnen. Denne afhænger af arbejdets samlede omfang, som maleren vil sammensætte et tilbud ud fra. Men husk på at maleren kan male væsentligt hurtigere end dig – malerarbejde, som ville kunne tage dig 2-3 dage, kan en maler oftest klare på mindre end 1 dag. Der er altså flere faktorer, som du bør overveje, før du vælger, om du selv vil male, eller om du vil have professionel hjælp.

Garanti på kvaliteten

Laver du selv nogle fejl i forbindelse med dit malerprojekt, så kan det være en stor opgave at rette op på. Dette skal du i mindre grad bekymre dig om, hvis du får en professionel maler på besøg, som kan give garanti for arbejdets kvalitet. Er du ikke tilfreds med malerens arbejde, så kommer han eller hun naturligvis og retter op.

Desuden skaffer vi hos Colego altid de skarpeste tilbud på malerarbejde til dig. Ved at bruge vores tilbudsportal kan du nemlig få tilsendt 3 helt uforpligtende priser på maler. Hvorfor skal du gøre det? Vores malere ved, at de skal levere et skarpt tilbud på deres maler priser, før du vælger netop dem, da de er oppe mod 2 andre – og leverer de ikke den skarpeste pris, så får de med høj sandsynlighed ikke opgaven hos dig.

Oplys opgavens omfang

Jo mere udførligt du beskriver opgavens omfang, når du indsender din opgave, jo lettere kan det være for maleren at komme med et konkret tilbud. Ofte vil vores malere gerne ud for at se projektet, hvilket blot er en fordel for dig, eftersom maleren da selv kan måle op og give et endnu mere specifikt tilbud og den korrekte pris.

Desuden kan maleren i den forbindelse se præcis hvad der skal gøres – alt fra hvor grundigt væggene skal rengøres til hvor meget maling der skal bruges. Skal du blot have malet døre eller vinduer, kan maleren med høj sandsynlighed sende et tilbud uden at have været på besøg.

En maler hjælper også når du flytter

Når du skal flytte fra en lejebolig, skal den ofte overleveres nymalet og med nyslebne gulve. Ellers ryger dit depositum. Men lige præcis når man skal flytte, har man masser af andre ting at se til.

Du har sikkert også mere lyst til at lægge energien i din nye bolig, end at bruge tid på den gamle og det trættende malerarbejde. Men du er virkelig godt stillet. Colegos dygtige malermestre står altid klar, hvis der findes et spændende malerprojekt, og du kan helt enkelt anmode om at få 3 tilbud tilsendt ved blot at bruge vores opgaveportal øverst på siden.