Brug for et flyttefirma? Få op til 3 tilbud

Opret gratis din flytteopgave og få hurtig kontakt med op til 3 professionelle flyttefirmaer

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du det rette flyttefirma

  1. Du beskriver nemt hvad du skal have flyttet og hvortil
    Du beskriver nemt hvad du skal have flyttet og hvortil
  2. Vi matcher dig med de rette flyttefirmaer nær dig
    Vi matcher dig med de rette flyttefirmaer nær dig
  3. Du får tilbud på flytningen og vælger frit det rette
    Du får tilbud på flytningen og vælger frit det rette

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Bestil et professionelt flyttefirma og spar tid og energi

Du skal flytte, og der er tusinde ting, du skal nå og en masse at huske på. Ind imellem alle dine normale gøremål, skal du også have indkøbt flyttekasser og  have pakket alt indbo forsvarligt ned. Og din tidsplan er i forvejen ved at glide. Du vil måske ikke bruge penge på at et flyttefirma klarer flytningen for dig. Men vil du være bekendt at bede dine venner lægge ryg og lørdag til, fordi du vælger at spare på et flyttefirma?

Lokale flyttefirmaer:

 

Start nu og få op til 3 tilbud på din flytning

Udfyld felterne her  

Find dit flyttefirma gennem Colego.dk

Det er nemt at finde et flyttefirma med Colego.dk. Når du opretter din opgave, skal du skrive så mange detaljer om din flytning som muligt. F.eks. hvilken dato du har brug for et flyttefirma, og hvor mange kvm du flytter fra.   

Afhængigt af om du flytter i en periode med stor travlhed eller ej, har du mulighed for at få helt op til tre tilbud fra forskellige flyttefirmaer. Det giver dig en god mulighed for at sammenligne priser og finde det helt rigtige flyttefirma til din flytning.

Få dit flyttefirma til at pakke for dig

Hvis det kniber med at få tid til at pakke dine ting ned, er det ofte en service man kan købe sig til hos sit flyttefirma. Ligesom du som regel kan leje flyttekasser hos flyttefirmaet. Så slipper du for, at skulle opbevare dem efterfølgende.

8 punkter til din flytteliste

Når du skal flytte, er der nogle helt basale ting, du skal huske og tage stilling til. Vi har samlet en huskeliste med et par af de vigtigste punkter til din flytning

1. Folkeregisteradresse

Du skal ændre din folkeregisteradresse på Borger.dk, eller hos den kommune du flytter til senest 5 dage efter, du flytter. Du kan selvfølgelig også møde personligt op hos Borgerservice.

2. Meld adresseændring til alt som ikke er offentlige institutioner

Folkeregisteret informerer automatisk en række offentlige kontorer og institutioner om din flytning. Men du skal stadig huske at give besked til f.eks.:  Din arbejdsgiver, fritidsaktiviteter, konto- og medlemskort, lægen – hvis du beholder den samme, diverse abonnementer og tandlægen. Du kan læse mere om det på cpr.dk

3. Post Nord

Post Nord skal have din adresseændring senest 5 dage inden du flytter. Det kan du gøre både online på ePosthuset eller på et almindeligt posthus.

4. Postkasse

Det er vigtigt, du husker at fjerne dit navn fra den gamle postkasse og får sat det på den nye – ellers afleverer postbuddet nemlig ikke breve. Reklamer nej tak og andre ordninger skal tilmeldes igen på den nye adresse.

5. Lægeskift

Du skal skifte læge, hvis du flytter mere end 15 km. væk fra din tidligere læge. Det er gratis i forbindelse med flytning.

6. Aflæsning af forbrug

Når du flytter ud skal dit el-, vand-, gas- og varmeforbrug aflæses og anmeldes til de forskellige forsyningsselskaber senest 3 – 5 dage efter din flytning. Her kan du samtidig melde om adresseskift og tilmelde din nye adresse.

7. Forsikring

Du skal muligvis have foretaget et par ændringer i forhold til din indboforsikring e.l. Hvis du f.eks. flytter fra en kommune til en anden eller fra lejlighed til hus.

8. Overlevering og slutrengøring

Du har sikkert større lyst til at komme i gang med at pakke ud i det nye hjem, end at bruge energien i det forrige. Så hvad med at få nogen andre til at klare slutrengøringen, så du med god samvittighed kan overlevere nøglerne til den nye beboer.  Så kan du skynde dig hjem og pakke ud.

Er du klar til at modtage gode tilbud?

Beskriv din flytteopgave