Få tilbud fra op til tre tømrere i Aalborg på få dage. Gratis og uforpligtende

Det har aldrig været nemmere at indhente tilbud fra tømrere

Start gratis her  

Hvis du skal have fat i en god tømrer i Aalborg, er der mange af muligheder at vælge imellem – måske endda for mange. Du kan undersøge i øst og vest og stadig ende med at stå uden nogen som helst idé om, hvad du skal vælge. De mange tømrervirksomheder mener naturligvis alle, at de selv er de bedste på egnen, men de kan jo ikke alle sammen have ret, vel?

Colego.dk er din nemme vej til at finde en god tømrer og få et godt tilbud på dit projekt. Du udfylder blot formularen, hvorefter du i løbet af få dage modtager op til tre tilbud fra tømrere i Aalborg, der kan varetage din opgave. Vores service er helt gratis og uforpligtende, så du bestemmer selv, om du vil tage imod et af de tilbud, vi finder til dig.

Spar tid og besvær – Brug Colego.dk

Hos Colego arbejder vi hver dag benhårdt for, at det skal blive lettere for dig at finde frem til den helt rigtige tømrer i Aalborg. Hvis du allerede står foran et mere eller mindre uoverskueligt byggeprojekt, er der ingen grund til at fylde endnu et projekt ovenpå i form af søgningen efter den bedste tømrer.

Spar besværet og lad Colego indhente tilbud for dig. Der er masser af fordele ved at benytte dig af vores platform:

Direkte konkurrence mellem tømrerne giver dig en bedre pris

Tømrerne, som vi samarbejder med, er stillet direkte op foran hinanden, når de skal afgive tilbud på din opgave. Det betyder, at de altid giver den absolut bedste pris, de kan, så de ikke risikerer, at en anden tilbyder at udføre opgaven billigere.

Det giver dig ofte en besparelse i forhold til, hvis du selv indhentede tilbuddene.

Ingen ubehagelige overraskelser

Når du indhenter tilbud gennem Colego, er du sikker på kun at komme i kontakt med gode tømrerfirmaer. Vi samarbejder udelukkende med virksomheder, der lever op til vores høje kvalitetskrav til både håndværk, service og kundekontakt.

Alle vores tømrere har bestået et grundforløb kaldet ”Træfagenes byggeuddannelse” og efterfølgende tømreruddannelsen. Der kan være forskel på uddannelseslængden, men de fleste har været under uddannelse – inklusive praktik – i 4 ½ år. Det giver os en stærk styrke af veluddannede tømrere med masser af praktisk erfaring i bagagen.

Vi kontrollerer alle vores tømrere jævnligt, så vi altid er sikre på, at de lever op til vores forskellige krav.

”Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. […] de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.” – Pia Andersen

Hurtig kontakt til masser af tømrere

Hos Colego har vi gjort det besværlige forarbejde for dig. Der findes et hav af tømrere i Aalborg, og vi har samlet de bedste i vores database, så du ikke skal bruge tid på irrelevante firmaer.

Du slipper altså for grovsorteringen og kan hoppe direkte ind i vores portal, hvor alle de gode tømrere i Aalborg ligger klar til at afgive deres tilbud. Det gør, at du kan fokusere hundrede procent på at finde den ideelle tømrervirksomhed til lige præcis dit byggeprojekt.

Det er gratis og uforpligtende

Det eneste, det koster dig at bruge Colego, er de to minutter, du skal bruge på at udfylde formularen med dine kontaktoplysninger og en beskrivelse af din opgave. Vores service er helt gratis og uforpligtende, så hvis du – mod al forventning – ikke finder et tilfredsstillende tilbud, er du ikke bundet til at vælge nogle af dem. Langt størstedelen af vores brugere ender dog med at vælge et af de tilbud, vi indhenter til dem, så det kan jo aldrig skade, at du også prøver.

Sådan kan du spare penge på tømrere i Aalborg

Alt efter hvilket projekt du står over for, kan det godt være en stor post i budgettet. Hvis du skal have lavet en stor tilbygning, har du sikkert sparet op over længere tid, men der kan også ske uforudsete hændelser, som gør, at du har brug for at få udført tømrerarbejde her og nu. Især i sidstnævnte situation kan det være rart at spare lidt penge, hvor det er muligt, så vi giver dig et par fif til, hvordan du måske kan skære lidt af regningen – til gengæld kræver det mere arbejde fra din side.

Forbered så der er klar til tømreren

Hvis du skal have skiftet inventar i eksempelvis dit køkken, eller du skal have lagt nye gulve i spisestuen, kan det godt betale sig, at du selv fjerner det gamle. Det kræver selvfølgelig, at du ved, hvordan du skal gøre det, så du ikke risikerer at ødelægge en masse, og derved få brug for ekstra tømrerhjælp.

Hvis du selv kan brække gulvet op, så der er klar til at tømreren blot skal lægge det nye, kan du spare en del mandetimer og dermed skære en luns af den endelige regning. Vi vil dog understrege endnu engang, at dette kun er et råd til dig, der ved, hvordan det skal gøres!

Sørg selv for bortskaffelse af gamle materialer

Et andet sted, hvor du kan spare penge, er på oprydningen. Du kan aftale med din tømrermester, at du selv sørger for at skaffe de gamle gulvbrædder af vejen, så tømreren ikke skal bruge tid på dette. Det er selvfølgelig vigtigt, at du bortskaffer dem på korrekt og lovlig vis – på genbrugspladsen i den rigtige sortering.

Anskaf selv de nødvendige materialer

I langt de fleste tilfælde kan du ikke selv anskaffe dig materialer billigere end tømreren kan. Et tømrerfirma har den fordel, at de kan købe større ind af de materialer, de ved, de får brug for igen og igen. De kan altså opnå en mængderabat og andre erhvervsfordele, som du som privatperson ikke kan.

Det kan dog være, at du kender nogen, der skal have nyt køkken, selvom det gamle stadig er pænt og funktionelt. Det kan derfor ”flyttes” hjem til dig, hvor tømreren blot skal komme og montere det.

Hvis du har købt nyt køkken, kan du til gengæld vælge selv at samle komponenterne – igen, kun hvis du har styr på det – så tømrerarbejdet udelukkende går ud på at montere og der derfor spares nogle timer på det samlede projekt.

Gode tømrere der udfører opgaver i Aalborg:

Tm-Multiservice

Hobrovej 505, 9200 Aalborg SV
Mail: salg@tm-multiservice.dk
Tlf: 28263622

KP Multi-service

Lynggårdsvej 1, 6880 Tarm
Mail: kpmulti@stofanet.dk
Tlf: 25110730

Tømrer og glarmester Thomas Simonsen ApS

Navervænget 9, 9800 Hjørring
Mail: thomas.simonsen93@gmail.com
Tlf: 42427860

Løkken Tømrer ApS

Egevej 45, 9480 Løkken
Mail: lokkentomrer@gmail.com
Tlf: 42234303

Tømrermester Johnni Jacobsen ApS

Oddevej 5, 9690 Fjerritslev
Mail: johnni_k_j@hotmail.com
Tlf: 29249383

Find andre services i Aalborg

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.