Rengøringstilbud til firmaer og private i Aarhus

Få op til tre tilbud fra gode rengøringsvirksomheder i Aarhus. Helt gratis og uforpligtende!

Start gratis her  

Mangler du nogen til at hjælpe med rengøringen i Aarhus, er du endt det rette sted. Hos Colego gør vi det nemlig nemt for dig at indhente uforpligtende tilbud fra professionelle rengøringsfirmaer i Aarhus. Hvis du leder en rengøring i andre byer, så kig her!

Det skal du være opmærksom på

Du skal naturligvis først og fremmest finde et rengøringsfirma, der kan varetage de opgaver, du har brug for hjælp til. Der er stor forskel på, om du søger rengøring i private hjem eller rengøring af erhvervslokaler i Aarhus. Totalrengøring af for eksempel produktionslokaler er – naturligt nok – noget væsentligt andet end rengøring i privaten.

Uanset om du søger rengøring af privaten eller af erhvervslokalerne, vil du som regel ikke selv være til stede, når rengøringen finder sted. Derfor er det også vigtigt, at du finder et rengøringsfirma, du føler, du kan stole på. Du skal være tryg ved at lukke ”rengøringsdamen” eller rengøringshjælpen ind i dit hjem eller i dine erhvervslokaler, selvom du ikke selv er der. Gå derfor efter din mavefornemmelse, og vælg et rengøringsfirma, du har god kemi med.

Hvorfor vælge et professionelt rengøringsfirma?

Hvis du vil være helt sikker på, at din rengøring bliver klaret tilfredsstillende i første forsøg, kan det være en fordel at vælge et professionelt rengøringsfirma frem for at få en privat til at klare det. Hos et professionelt rengøringsselskab er der som regel mange års erfaring at trække på, og det gør, at rengøringen bliver klaret både hurtigt og effektivt.

Skulle der gå noget galt i forbindelse med rengøringen, er det ligeledes en fordel, at det er professionelle, der har stået for det. Hos et professionelt rengøringsfirma har man som regel en forsikring, der dækker, hvis der sker skader på enten ting eller personer i forbindelse med rengøringen. Der er typisk ingen forsikring, hvis du vælger privat rengøring.

Lad Colego indhente tilbud på rengøring i Aarhus for dig

Vil vi gerne gøre det nemt for dig at få de absolut bedste tilbud på rengøring i Århus. Derfor indhenter vi uforpligtende tilbud til dig, så du selv slipper for besværet med at skulle kontakte en masse forskellige rengøringsfirmaer.

”Jeg skulle bruger noget rengøringsservice af mit hjem – fik 3 gode tilbud efter to dage. Servicen var i top, så jeg kommer helt sikkert til at vende tilbage efter behov.” – Amalie Kroun

For at få tilbud på rengøring skal du bare udfylde vores onlineformular. Her skriver du lidt om de lokaler, der skal rengøres, og hvilken form for rengøring du er interesseret i. Ligeledes kan du angive, om du er interesseret i en løbende rengøringsaftale, hvor firmaet eksempelvis kommer og gør rent hver 14. dag.

Når din forespørgsel er sendt afsted, går vi i gang med at indhente tilbud hos de firmaer, vi finder relevante i dit specifikke tilfælde. Når vi har indsamlet forskellige tilbud, sender vi de bedste til dig. Så skal du blot vælge det firma, du helst vil have til at varetage din rengøring.

Hvad kan en rengøringshjælp være behjælpelig med?

Et rengøringsfirma kan klare alt lige fra den almindelige rengøring af din private bolig til rengøring af større erhvervslokaler. De kan desuden klare grundigere rengøring af forskellig art. Har du brug for at få afkalket badeværelset, skal køleskabet eller fryseren gøres ren, eller har du brug for nogen til at varetage trappevasken i en større kontorejendom, kan du finde et rengøringsfirma i Århus, der kan klare opgaven.

Søger du nogen, der kan vaske vinduerne i dit hjem eller i dine erhvervslokaler, kan du også indhente tilbud på en vinduespudser i Aarhus. Nogle rengøringsfirmaer tilbyder desuden at varetage den indvendige vinduespudsning, hvis du er interesseret i det.

Hvad koster rengøring i Aarhus?

Rengøring i Aarhus koster som regel omkring 300-400 kroner i timen. Dog afhænger prisen af mange forskellige faktorer, og det er derfor også svært at komme med et fast svar, så 300-400 er kun et pejlemærke.

Prisen afhænger for eksempel af, om der er tale om erhvervsrengøring eller rengøring af private hjem. Som regel er erhvervsrengøring billigere end privat rengøring. Det skyldes, at der ved erhvervsrengøring typisk er tale om rengøring af flere ensartede rum med nogenlunde samme (ofte sparsommelige) indretning. Derfor kan rengøringen klares relativt hurtigt sammenlignet med i et privat hjem, hvor hvert eneste rum er unikt.

Prisen på rengøring kan desuden afhænge af, om der er tale om en løbende aftale, eller du blot har brug for rengøringsservice en enkelt gang. Er du på udkig efter billig rengøring, vil det være en fordel at lave en løbende aftale med et rengøringsfirma, som klarer rengøringen hver 7. eller 14. dag.

Fem gode firmaer til rengøring i Aarhus:

Flexservice Aps

Industrivej 15A, 8660 Skanderborg
Mail: info@flexservice.dk
Tlf: 21686467

Mul10-4maet

Steen Blichers Gade 10, 2. th., 8900 Randers C
Mail: mul104maet@gmail.com
Tlf: 31721567

Novo Service

Skejby Nordlandsvej 305, 8200 Aarhus N
Mail: info@novoservice.dk
Tlf: 60807290

Bz Service

Sportsvej 3, 8654 Bryrup
Mail: b.co123@hotmail.dk
Tlf: 25749113

All Cleaning Aps

Ormhøjgårdvej 27, 8700 Horsens
Mail: info@allcleaning.dk
Tlf: 50560031

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.