Få 3 tilbud fra lokale og dygtige elektrikere

Vi gør arbejdet for dig. Opret din opgave i dag og få kontakt med op til 3 professionelle elektrikere.

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du den rette elektriker

  1. Du beskriver nemt dine ønsker til elektrikerne
    Du beskriver nemt dine ønsker til elektrikerne
  2. Vi matcher dig med dygtige elektrikere nær dig
    Vi matcher dig med dygtige elektrikere nær dig
  3. Du får tilbud og vælger selv den rette elektriker
    Du får tilbud og vælger selv den rette elektriker

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Find en elektriker og giv dine el installationer én på lampen

Du har brug for en elektriker, der kan hjælpe dig med at fræse ledninger ind i væggene og skifte stikkontakter i din nye bolig. Det kan også være at lyset på fortrappen i din boligforening kun virker, når det er præcis 12 grader udenfor. Eller måske skal der monteres lys på de udendørs fællesarealer og dørtelefonerne trænger gevaldigt til en opgradering? Er det for øvrigt ikke også tid til at få udført et el tjek af alle jeres gamle el installationer, for at sikre at de er lovlige og sikkerhedsmæssigt forsvarlige?

En elektriker spreder lys og varme

Men en elektriker kan meget andet end at trække ledninger og sætte lamper op. Elektrikeren beskæftiger sig med alt fra simple tilslutninger af termostatstyring og elektrisk gulvvarme til montering og vedligeholdelse af solcelleanlæg.

Og har du fået den lyse ide at sikre din bolig mod indbrud, kan din elektriker nemt installere et alarmsystem, så du kan sove trygt om natten. Du kan endda få overvågning op, så du kan følge med i, hvad katten laver, når du ikke er hjemme.

Brug pæren og opret din opgave allerede i dag

Det der med at finde en elektriker, der har tid til at løse din opgave har måske været sat på stand-by i lang tid. Det kan nemlig være svært at få kontakt med én, der har mulighed for at tage flere opgaver.

Men bare rolig, der er ikke nogen grund til en kortslutning af den grund. Colego.dk formidler gratis kontakt med håndværkere i dit område. Så snart du har oprettet din opgave gennem Colego.dk, kan du sådan set læne dig tilbage og spare på energien. Vi tager det videre forløb med at kontakte elektrikere i dit område. Og dem som har tid og mulighed for at løse din el opgave, kan byde på den.

Du bliver ikke slået omkuld af opringninger. Det er kun de første op til 3 el montører, som accepterer opgaven, der får mulighed for at kontakte dig med et tilbud.

Er du kommet i stødet til komme videre, så opret din opgave allerede i dag.

Få op til 3 tilbud fra dygtige elektrikere her

Start gratis her