Elektriker tilbud - modtag op til 3 elektriker priser og vælg selv

Opret din opgave i dag og få elektriker tilbud fra op til 3 autoriserede elektrikere - helt uforpligtende!

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du det rette elektriker tilbud

 1. Du beskriver kort dine ønsker til elektrikerne
  Du beskriver kort dine ønsker til elektrikerne
 2. Vi matcher dig med dygtige elektrikere nær dig
  Vi matcher dig med dygtige elektrikere nær dig
 3. Du får tilbud og vælger selv den rette elektriker
  Du får tilbud og vælger selv den rette elektriker

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Elektriker tilbud – kan jeg ikke bare lave det selv?

I det moderne hjem er de fleste ting drevet af el. Når du tænder for fjernsynet, lyset eller ovnen, er de alle tilknyttet et udtag af el. Det kan derfor virke meget naturligt for privatpersoner at skifte alle disse, uden hjælp fra professionelle – men det er ikke alt du må skifte som privatperson.

I forhold til el-arbejde har Sikkerhedsstyrelsen og lovene delt samfundet op i to grupper: forbrugere (herunder privatpersoner) og virksomheder uden autorisation og virksomheder med autorisation. Denne sondring er meget vigtig i forhold til hvilket el-arbejde man må udføre. Selvom regler og lovgivning kan være meget kompleks, giver regelsættet for arbejde med el egentlig rigtig god mening og er logisk opbygget.

Der er en grundregel, der hedder at enhver privatperson eller virksomhed uden autorisation må have med ting at gøre, der er synlige og tilgængelige – det vil, for eksempel, sige printer, fjernsyn eller strygejern. En anden tommelfingerregel er, at man generelt gerne må have med ting, der kan tages med ved fraflytning, at gøre. Alt el-arbejde skal tilmed udføres efter strømmen er afbrudt centralt – og der skal gerne tjekkes efter, med en spændingstester, hvor du skal arbejde med strømmen.

De fleste restriktioner for hvad du må lave, gælder for de installationer, der vil forblive i boligen i forbindelse med en flytning. Generelt er det ikke tilladt for uautoriserede at lave nye installationer eller foretage ændringer installationer på over 250 volt.

Hvilket arbejde udfører en elektriker?

Det kan være svært at finde rundt i de mange tekniske fag, men en del af de opgaver en elektriker kan udføre er:

 • Installation af gulvvarme
 • Installation af antenne og TV-signal
 • Opsætning af alarmer – både brand og tyveri
 • Gennemgang af – og fejlfinding ved – el installationer
 • Installation af udendørs belysning
 • Montering og vedligeholdelse af solcelleanlæg
 • Energioptimering af hele boligen
 • Godt og sikkert arbejde!

Netop fordi elektrikerfaget er så alsidigt, har mange elektrikere specialiseret sig på ét eller nogle områder. Derfor er din opgavebeskrivelse vigtig, så vi, hos Colego, kan finde den bedste fagpartner til dig.

Få op til 3 tilbud fra erfarne elektrikere her

Start gratis her  

Brug en autoriseret elektrikers erfaring

Erfaring er altid et plus, når der er tale om en fagpartner – det gælder også for elektrikere. Som udgangspunkt, anbefales det altid at gøre brug af en elektrikers erfaring og viden. Selvom du godt selv kan og må lave meget arbejde selv, er der altid en risiko for at udføre arbejdet uhensigtsmæssigt.

For at sikre dig som forbruger – og sikre høj faglig kvalitet – er der i dag indført et kvalitetsledelsessystem (KLS). Alle installationer bliver mere og mere komplekse, da der i dag er så mange muligheder og dermed stiger risikoen også for at der bliver udført fejlagtigt arbejde. Med KLS sikrer du dig som forbruger at der ikke er problemer med dine installationer.

Spar penge på elregningen

En erfaren elektriker kan muligvis komme med en smartere el-løsning til din bolig og dette kan spare dig mange penge på årsbasis. Det kan eksempelvis være en energioptimering af dit el- eller varmeanlæg, udskiftning af enheder, så du får et mere hensigtsmæssigt system eller blot generel energirådgivning. Det kan være at skifte fra halogen eller glødepærer til LED-pærer, hvor dit strømforbrug vil falde en del.

På den måde, er der pludselig tale om en billig elektriker – og ved at finde forskellige elektriker priser med Colego og får op til 3 forskellige tilbud tilsendt, er du allerede sikret den bedste pris og den bedste løsning for dit projekt.

Brug elektrikeren til brandsikring

Det kan være farligt, hvis dine el installationer ikke er sikre, da der er større brandfare. Mange forkert eller dårligt udførte el installationer er skyld i en udbrudt brand – og her kan en autoriseret elektriker hjælpe.

Dels kan elektrikeren fungere som brandsikrer, ved at opdage fejl, men elektrikeren kan også indsætte nye og mere tidssvarende installationer, så du undgår en usikker enhed. Samtidig, kan det også spare dig penge at udskifte enheder til nye og mere tidssvarende, da der som oftest ikke kræves så meget energi til nye og moderne enheder, som der gør til ældre modeller.

Er du i tvivl eller er uheldet ude?

Hvis du er i tvivl om det mindste, skal du kontakte en elinstallatør med det samme – også på trods af, at du selv har kastet dig ud i et el-projekt. Det kan medføre at din forsikring ikke dækker, hvis du overtræder de elementer du selv må lave, på grund af ulovlig installation.

Derudover har nogle af vores fagpartnere også en akut-service for el opgaver. På den måde, har du mulighed for hurtigt at få dit projekt på ret kurs igen – eller få en elektriker til at bringe tingene i orden på lovlig vis.

Hvordan ligger elektriker priser?

Som med mange andre brancher, er elektriker-løn på timebasis. Timelønnen for en autoriseret el installatør varierer fra fagpartner til fagpartner og er, som regel, også et udtryk for hvor langt elektrikeren skal køre, for at komme frem til kunden. Derfor er det en rigtig god idé at modtage flere tilbud fra forskellige udbydere, så du er sikker på at du får en god og billig elektriker til at udføre den opgave, du ikke selv må udføre.

Hos Colego, gør vi altid vores bedste for at finde lokale fagpartnere, således du kan få den nærmeste udbyder og de bedste elektriker priser.

Det er nemt, gratis og uforpligtende indhente op til 3 tilbud på den samme opgave, og på den måde sikre dig en billig elektriker, som har en masse erfaring. Det eneste du skal gøre er at kort beskrive det stykke arbejde, du ønsker udført, at oplyse dine kontaktoplysninger og slutteligt hvornår du ønsker at få udført arbejdet.