Få op til 3 murer tilbud - helt uforpligtende

Det sikrer dig de bedste murer priser fra lokale murermestre

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du de bedste murer priser

 1. Du beskriver kort dit projekt for murermestrene
  Du beskriver kort dit projekt for murermestrene
 2. Vi matcher dig med murermestre nær dig
  Vi matcher dig med murermestre nær dig
 3. Du vælger frit den rette murer til opgaven
  Du vælger frit den rette murer til opgaven

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

3 uforpligtende murer tilbud

Det kan virke som en stor investering at bruge penge på en murer, men mange gange kan det betale sig at bruge de ekstra penge, som du måske kunne have sparet på at gøre det selv. Der kan være tid og penge at spare, ved at få tingene bragt i orden korrekt i første forsøg.

Hvorfor vælge en professionel murer?

Det er altid en god idé at få en fagekspert til at udføre dine opgaver – på den måde er du sikker på, at det der bliver lavet, bliver gjort ordentligt og med finesse. Murerarbejde kræver en enorm præcision, uanset om der er tale om sikring af vådrum eller renovering af en facade, hvorfor det især er en god idé med en professionel murer.

Det er heller ikke alle, der er skabt til at lave hårdt og krævende arbejde, som det er at være murer. Derudover kommer der det dyre værktøj og udstyr samt kendskab, som er nødvendigt for at kunne udføre opgaven selv. Er mørtlen eksempelvis ikke blandet korrekt op, kan det være fatalt for dit byggeprojekt – og i forvejen kan et byggeprojekt være en stor mundfuld.

Når dit byggeprojekt er færdigt, samler de fleste murere deres affald sammen, så du slipper for at stå med en masser materialer, der skal bortskaffes. Efter aftale, kan du også selv klare dette – tal med din murer om det inden opgaven påbegyndes.

Brug din murer som rådgiver

Med en professionel murer får du også en masse erfaring. Den er du i din gode ret til at udnytte, så hvis du har brug rådgivning i forbindelse med dit byggeprojekt kan en professionel murer brug sin store erfaring med lignende opgaver og sige hvad der giver bedst mening på netop dit projekt.

Her på Colego.dk kan du nemt, gratis og uforpligtende få murer tilbud fra 3 forskellige, professionelle murere. På den måde holdes dine udgifter nede, da du sparer tid og penge på udstyr, mens du får arbejdet perfekt udført – i første omgang. Så undgår du at der skal laves udbedringer, når terrassen er blevet helt skæv eller der ikke kan komme røg ud af skorstenen.

Hvordan vælger jeg det rigtige murer tilbud?

Der kan være mange forskellige murer priser, alt efter om alt arbejdet bliver udført af en murermester eller om der også er en lærling med på projektet. Derfor er det en god idé at tænke over hvilke forventninger du har til tidshorisont og budget, inden du skal i gang med at finde det rigtige murer tilbud. Derudover er det også værd at overveje om du vil lave enkelte dele af dit byggeprojekt selv, eller du vil overlade alt murerarbejdet til en professionel.

Hos Colego.dk er det hurtigt og nemt at indhente op til 3 tilbud. Det er helt uforpligtende og du har lov til frit at spørge alle murere om tilbud, da licitationsloven udelukkende er gældende for offentlige institutioner. Der er 3 simple skridt for at indhente 3 murer tilbud fra os:

 1. Beskriv kort den opgave du ønsker at få udført
 2. Vælg hvornår du ønsker opgaven udført
 3. Indtast dine kontaktoplysninger

Når du har gjort dette, går vi i gang med at finde murere fra dit lokalområde, der kan løse din opgave. Dernæst kan du selv vælge det bedste tilbud og derefter skabe kontakt til en murer. De fleste murere vil gerne ud at besigtige byggeopgaven inden de kan give et endeligt tilbud. For at undgå tidsspild og misforståelser, er det vigtigt at du sammen med din murer gennemgår dit byggeprojekt mundtligt, inden I indgår en endelig aftale.

Således kan du også spare tid og penge, da der ikke vil være behov for at rette noget til. Ydermere er det vigtigt at have en god dialog med din murer, så byggeprojektet bliver udført nøjagtig som ønsket. Jo mere detaljeret du kan beskrive dine ønsker, med billeder eller tegninger, desto nemmere er det for murermesteren at udføre opgaven præcist. Under besigtigelsen har du også mulighed for at vise og forklare mureren, hvad du selv har tænkt.

Find den rigtige murer for dig

Kommunikation mellem dig og din murer er essentielt, for at I får et godt resultat ud af samarbejdet. Det kan blandt andet være en god idé at forventningsafstemme og lave klare aftaler om, for eksempel, hvem der skal dække af, hvordan der kommunikeres og om der skal fjernes møbler inden påbegyndt arbejde.

Opret din opgave og få 3 uforpligtende murer tilbud

Start gratis her  

Hvad er murerarbejde og hvilke opgaver kan en murer løse?

Det er mange gange mureren selv, der vurderer om han kan klare en opgave. Der er som regel tale om renovering, opmuring eller anlæggelse af noget i eller omkring boligen, når man taler med en murer. En murer løser både opgaver indendørs og udendørs, og opgaverne involverer gerne mursten, fliser eller tegl. Når det er sagt, er der et hav af muligheder, med en dygtig murer.

Indendørs er eksempelvis støbning af gulve, opmuring af vægge i mursten eller gasbeton, sikring af vådrum og opsætning af fliser på vægge eller gulve blot nogle af de opgaver som en murer kan hjælpe med.

Derudover er der yderligere de udendørs opgaver, som blandt andet er støbning, renovering eller anlæggelse af forskellige emner. Hvis du forklarer dine opgaver detaljeret nok, kan der tilmed være penge at spare, ved at samle flere opgaver hos din murer.

Omvendt kan det også være for, at der er behov for, eksempelvis en VVS installatør, da nogle murere specialiserer sig inden for forskellige områder af murerarbejdet. Det er dog somme tider sådan, at de fleste murere har faste samarbejdspartnere, så du ikke nødvendigvis selv skal ud at finde VVS priser også. Hvis du har brug for VVS tilbud kan Colego også hjælpe med dette.

De bedste murer priser fra lokale murermestre

For at få de bedste murer priser, er det oplagt at indhente tilbud fra forskellige murere. Fordi selvom materialerne som regel koster nogenlunde det samme for alle murere, kan der nemlig være stor forskel på timelønnen hos den enkelte murer. Dertil er der også forskel på hvor mange timer den enkelte murer er om at udføre en opgave. Hvis du indhenter tilbud fra forskellige murermestre, kan du på den måde finde den rette løsning for din byggeopgave.

Hos Colego.dk gør vi meget ud af at finde udbydere nær dig. Det gør vi først og fremmest, så dit murer tilbud bliver billigere. Hvis dit murerarbejde udføres af en murer fra en anden by, og der er meget transport involveret, er der en risiko for en højere pris.

Derudover, ønsker vi altid at støtte de lokale murere, da der kan skabes relationer forbruger og murer imellem. På den måde, har du allerede tillid til din murer, hvis der i fremtiden kommer andre opgaver, der skal løses. Når du vælger lokalt, støtter du samtidig det lokale erhvervsliv – og det gavner hele lokalområdet.

Når du har overvejet alt dette, kan du nedfælde dine ønsker i en besked til os, hos Colego. Så hjælper vi dig, helt uforpligtende, med at finde op til tre murer priser, så du får de rette murer tilbud til dine ønsker.