Murer | Få op til 3 tilbud fra erfarne murermestre

Du vælger selv én murer ud af de tilbud du får – nemt og gratis

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/500
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Finde den rette murer sådan her

  1. Du beskriver nemt dit projekt for murermestrene
    Du beskriver nemt dit projekt for murermestrene
  2. Vi matcher dig med murermestre nær dig
    Vi matcher dig med murermestre nær dig
  3. Du vælger frit den rette murer til opgaven
    Du vælger frit den rette murer til opgaven

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Vælg en murer af den rette støbning

Du skal til at bygge. Måske et helt hus eller måske bare en tilbygning til et hus? Selvfølgelig ønsker du ikke at bygge af hverken strå eller pinde, for der er ikke noget, der skal blæse dit hus omkuld. Din murer kan rådgive dig om valg af materialer, støbe fundamentet, og bygge både murværk, skorsten og sætte vægge op.

Din murer sikrer huset, når vejret viser tænder

De sidste par år har Danmark oplevet tunge regnskyl og store mængder vand. Det er klart, at vejrforhold der både rummer frost, regn og varme udfordrer murværk og tagbelægning.

Afhængigt af hvilken type facade dit hus har, kan en murer reparere det f.eks. med sandblæsning og fuldspartling. Der skal en sandblæsning til, hvis dine mure er begyndt at forvitre og den tidligere spartel er faldet af i flager. Hullerne er så store at man kan se det rå murværk indenunder og pudset lægger sig i ufine bunker rundt om huset.

Der kan sådan set sandblæses hele året. Og renoveringen af fugearbejdet kan som regel også udføres, når der ikke er frost. Men den endelige færdigbehandling med fuldspartel kræver, at det hverken er for varmt eller for koldt. For massen bliver umulig at arbejde med, hvis den ikke har den rigtige temperatur.

Tag (murer)skeen i den anden hånd

Fra 1960’erne og 1970’erne blev der bygget rigtig mange typehuse i Danmark. De fleste af dem er i god god kvalitet, og hvis der har været graverende fejl på dem, er de sandsynligvis blevet udbedret med tiden.

Men da der var stor udvikling inden for typehus byggeriet i perioden, gik det sommetider ud over det færdige resultat. F.eks. fik man ikke altid sikret at jordunderlag og fundament var så stabilt at det kunne bære huset. Det resulterede i at husene revnede og der opstod sætningsskader.

Inden energikrisen satte ind i 1970’erne blev typehusene som regel heller ikke særlig godt isoleret. Og så eksperimenterede man forøvrigt med nye materialer, der ikke altid fungerede så godt sammen. Men det er alt sammen noget en god murer kan hjælpe med at rette op på.