Advokater | Du får nem og gratis kontakt her

Modtag op til 3 uforpligtende tilbud fra kvalificerede advokater

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du den rette advokat

  1. Du beskriver nemt din situation til advokaterne
    Du beskriver nemt din situation til advokaterne
  2. Vi matcher dig med erfarne advokater nær dig
    Vi matcher dig med erfarne advokater nær dig
  3. Du får tilbud tilpasset dig og vælger frit det rette
    Du får tilbud tilpasset dig og vælger frit det rette

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

En god advokat kender de særlige spilleregler 

Advokater er med til at sikre at vores retssystem fungerer. Det er advokaten, der kender alle de særlige spilleregler og lovprocedurer. Og hvis man skal igennem en retssag, er det sund fornuft at have en god advokat på sit hold. Til forskel fra en jurist, kan advokaten repræsentere dig i retten. En god advokat kan faktisk rådgive eller lave aftaler, så du i nogle tilfælde undgår at skulle igennem hele retssystemet.

Advokaten hjælper dig med alt fra privatsager til virksomhedsjura

Advokaternes arbejdsfelt er bredt. De kan, lige som jurister, hjælpe med helt almindelig hverdagsjura. Det kan f.eks. være at udforme juridiske dokumenter som ægtepagter og testamenter. Men advokaten hjælper også i private erstatningssager efter færdselsuheld, og når man skal finde fornuftige løsninger for samværet med børnene efter en skilsmisse

Virksomhedsjura er en anden fagretning inden for juraen. Og hvis du er virksomhedsejer, skaber advokaten trygge juridiske rammer, som bliver tilpasset til din  forretning og målsætning. De hjælper naturligvis også med at udforme kontrakter o.l.

Uafhængige advokater og offentlig retshjælp

Når en advokat er uafhængig, betyder det, at hverken staten eller andre kan presse ham eller hende i bestemte retninger. Det betyder også, at de ikke har andre økonomiske interesser eller motiver, der skal varetages.

Hvis man ikke selv har råd til at hyre en advokat til at føre en sag, kan man søge om at få offentlig retshjælp. Alle borgere i Danmark har desuden mulighed for at få gratis bistand til afklaring af juridiske problemer – som regel bare et kort råd gennem Advokatvagten.      

Få hurtig og gratis kontakt med dygtige advokater!

Brug små 3 minutter på at oprette din opgave her

Advokater | Få op til 3 tilbud her

Start gratis her