Ejendomsservice

Kom hurtig igang og opret din opgave her

Beskriv din opgave
0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Få ejendomsservice og bevar det gode naboskab

Er det på tide, at I ansætter et firma, der kan varetage jeres ejendomsservice, så I kan bevare det gode naboskab?

I de fleste foreninger er det sådan, at det er den samme lille gruppe naboer, der engagerer sig. Det er dem, der dukker op, når der er fælles arbejddage, generalforsamlinger, sommerfester. Eller hvis der skal bæres havemøbler ind til efteråret og slæbes el- og storskrald op af kælderrummet.

Der er nogen, der rigtig gerne vil og har høje standarder for fællesområderne. Og der er nogen, som er komplet ligeglade. Hvis I selv står får rengøring af fællesarealerne i jeres forening, skiftes I sandsynligvis til at klare trappevask etc. Måske kan man ligefrem se, hvordan standarden veksler fra uge til uge?

Hvis man er en af de beboere, der sætter pris på, at der er rent. Og at man kan lide, at der ser ordentligt ud i have, gård og rundt om ejendommen, er det møgirriterrende, når naboerne er ligeglade.

Slip ejendomsservice løs på trappevasken

Trappevask er en tung opgave. Og det er en af dem, som fylder rigtig meget i den regelmæssige vedligeholdelse af en ejendom. Om vinteren bliver der slæbt masser af snavs og vejsalt med ind under støvler og sko. Sne der smelter på trappen og vejsalt har det med at lave grimme mærker i gulvbelægningen. Derfor kræver trappevasken, som regel lidt mere opmærksomhed i efterårs og vintersæsonen end ellers.

Men sommerens lader sig bestemt heller ikke fornægte. Sand fra sandkasser, blade der blæser ind i opgangen og en særlig gevinst, når en beboer har en udtrådt hundelort med hjem under skoen. Lad et firma der er vant til at udføre professionel ejendomsservice klare trappevasken. I kan aftale, at de kommer, når det passer jer bedst. Og hvis de f.eks. vasker trapperne i dagtimerne, kan de nå at tørre, inden beboerne vender hjem til velduftende rene trapper.

Hvis du er ansvarlig for vedligeholdelsen, ved du også, at det kan være et lidt uoverskueligt projekt. Det tager en del privattid. Og der er masser af andre opgaver, der også skal passes. Så hvorfor ikke få nogen til at udføre ejendomsservice hjemme hos jer?

I kan aftale med det firma, der udfører jeres ejendomsservice, hvad der skal indgå i aftalen. Måske vil I gerne have vasket opgangene en eller flere gange om ugen? Måske skal ejendomsservice også sørge for bagtrapperne? Og hvad med de udendørs fællesarealer, kunne der også være noget arbejde for ejendomsservice der?

Ejendomservice kan omfatte både snerydning og græsslåning

På de udendørs fællesarealer kan ejendomsservice som regel træde til både med at renholde fliser og asfalt for snavs og ukrudt. Ejendomsservice kan også slå græsset i hele sæsonen. Når efteråret kommer, skal der ikke mere end et par løvtræer til, før der samler sig rigtig mange blade i gård og på gade.

Lad ejensdomsservice rive løvet sammen og fjerne blade og haveaffald. I kan også slippe helt for at bekymre jer mere om at rydde sne og salte, hvis I ønsker det. For når frosten sender sine hvide driver ind over jeres matrikel tager ejendomsservice sig ligeså gerne af at gøre grunden sikker at færdes på.

Få op til 3 tilbud på ejendomsservice

Start gratis her