Ejendomsservice

Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Vælg type *

Er du ejer eller lejer? *

Beskriv din opgave
0/500
Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Proffesionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Ejendomsservice er den bedste løsning til vedligeholdelse af ejendomme

Er du ansvarlig for vedligeholdelse af én eller flere ejendomme, så kan det være et uoverskueligt projekt at stå for det selv. I den forbindelse kan du med fordel overveje om ikke ejendomsservice kunne være noget for dig. Med ejendomsservice er du nemlig sikret, at de forskellige opgaver bliver klaret, så du ikke skal bekymret dig om, hvorvidt de grønne arealer nu også er blevet passet og plejet som de skal. Måske går dine tanker på om ejendommen lever op til dets fulde potentiale, og der ikke lige mangler at blive malet en liste eller andet. Ligegyldigt hvad, så kan et ejendomsserviceselskab hjælpe dig på vej, så du har de bekymringer mindre.

Tænker du, at en aftale omkring ejendomsservice sagtens kunne være noget for dig, og den ejendom du har ansvar for, så kan Colego hjælpe dig videre i dine overvejelser. Vi kan nemlig sørge for, at du får flere tilbud på en aftale på ejendomsservice. Det eneste du skal gøre er at beskrive dine ønsker til vedligeholdelse af ejendommen, og så klarer vi arbejdet herfra.

Vi formidler din opgave videre, og du vil herefter modtage tilbud fra firmaer som kan hjælpe dig. Du får altså et bedre beslutningsgrundlag, når du skal finde ud af, om en aftale med ejendomsservice skal indføres der, hvor du har ansvaret.