Tilbud på vinduespudsning af professionelle

Få op til 3 uforpligtende tilbud på vinduespolering til både private og erhverv

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

OBS: Angiv venligst antal vinduer, om det er ud-/indvendigt eller begge dele, om det er en enkelt gang eller fast aftale. Ved fast aftale, angiv venligst hyppigheden.
0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan får du de bedste vinduespudser priser

 1. Du beskriver dine ønsker til vinduespudserne
  Du beskriver dine ønsker til vinduespudserne
 2. Vi matcher dig med vinduespudsere nær dig
  Vi matcher dig med vinduespudsere nær dig
 3. Du får tilbud tilpasset dig og vælger frit det rette
  Du får tilbud tilpasset dig og vælger frit det rette

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Find en professionel vinduespudser nær dig

Hos Colego er det vores mærkesag at gøre det så nemt som muligt at få fat i kompetente fagpersoner – herunder vinduespudsere – når du har brug for hjælp til større eller mindre projekter.

Derfor samarbejder vi med fagpersoner over hele Danmark, så alle kan modtage tilbud fra lokale firmaer, der står klar til at varetage mange forskellige typer opgaver.

Professionelle vinduespudsere

Uanset om du skal have pudset vinduer udvendigt eller indvendigt, kan du med Colego.dk få op til tre tilbud på professionel vinduespudsning. Det er uanset om der er tale om udvendige vinduer eller indvendige vinduer. Desuden kan tilbuddet også indeholde afvask af vindueskarme og/eller afrensning af vinduer. Skal du have større rengøringsopgaver, kan du indhente tilbud på rengøring her.

Med en professionel vinduespudsning undgår du grimme striber på vinduerne efter en polering. Selvom vandhanevandet er rent, indeholder det både kalk og jern. Hvis vandet ikke er blevet renset, er der større risiko for grumsede vinduer og striber. Alle vores fagpartnere har det korrekte udstyr og stor erfaring med pudsning af vinduer, så du får et perfekt rent resultat hver gang.

Du kan også indhente tilbud på vinduespolering i forbindelse med andre aktiviteter. Det kunne være efter en håndværker, murer eller maler, ligesom mange vinduespudsere også tilbyder andre ydelser inden for ejendomsservice.

Det er vigtigt, at der er tillid til fagpartneren, da opgaven i mange tilfælde bliver løst, mens du ikke selv er hjemme. Når du vælger din vinduespudser, er det derfor vigtigt, at du føler, du kan have tillid til vedkommende og stoler på at opgaven bliver løst som aftalt.

Vi kvalitetssikrer løbende vores fagpartnere og deres arbejde, så du med ro i maven kan lave en aftale med dem. Der kan dog være forskel på, hvilke personer man klikker bedst med, så hvis du føler dig mere tryg ved en af tilbudsgiverne end de andre, kan dette være en fin parameter at vælge ud fra.

Forskellen mellem vinduespolering og vinduespudsning

I gamle dage var der stor forskel på vinduespolering og vinduespudsning – blandt andet brugte man andre materialer for at få et mere skinnende udtryk, men i dag betyder ordene det samme, og der er ikke forskel på vinduespolering og -pudsning. Derfor har det ikke betydning, når du vil bestille et tilbud på vinduespudsere, om du skriver polering eller pudsning i din beskrivelse af din opgave – den bliver sendt ud til de samme firmaer.

Der findes også afrensning af vinduer, hvilket adskiller sig fra polering og pudsning. Her er der tale om en grundigere vask af vinduer, hvis der eksempelvis er kommet maling, cement eller lak på vinduet, som ikke kan klares med en almindelig vinduespudsning. Denne form for rengøring tager længere tid og er derfor som regel mere omkostningsfuldt.

Hvorfor bestille professionel vinduespudsning?

Det kan være udfordrende og tilmed farligt selv at pudse vinduer, hvis du bor på 3. sal i et lejlighedsbyggeri – her vil vinduespudsningen måske klares med vaskeanlæg. Der vil ligeledes være brug for ekstra udstyr, hvis der er indgroet snavs, fugleklatter eller lignende. Bor du i byen, vil bilos hurtigt gøre vinduerne beskidte, hvorfor det kan være en god idé at lave en abonnementsaftale med en af vores fagpartnere.

Der er mange gode grunde til at bestille et tilbud på professionel vinduespolering og hjælp til rengøring af vinduer udvendigt og indvendigt. Her er 3 gode grunde til at få professionel hjælp til vinduespudsning:

 • Du får håndværkerfradrag – både ved indvendig og udvendig pudsning
 • Du slipper for grimme streger og dobbeltarbejde
 • Du får tid til andre aktiviteter og skal ikke bekymre dig om beskidte vinduer

Hvordan foregår vinduespudsning?

Der findes forskellige former for vinduespudsning. Alt efter hvilke vinduer der er tale om, hvor snavsede de er, hvilken højde vinduerne er placeret i, m.m. finder de professionelle vinduespudsere ud af, hvordan lige præcis din opgave bliver løst.

Den traditionelle vinduespudsning indbefatter en standard vinduespudsning, som man formentlig selv har stået med for at få vinduerne rene. Det kræver en svamp, rent og renset vand samt en skraber. Der påføres vand og skrubbes med en svamp, hvorefter det skrabes af med en almindelig vinduesskraber.

Der findes dog også en avanceret vinduespudsning, hvor der er større fokus på miljørigtige produkter. Den avancerede vinduespolering dækker også over rengøring af hårdere snavs eller af mange vinduer. Fremgangsmåden er den samme, men kan også udføres med vaskeanlæg og teleskopstang.

Teleskopstangen tillader vinduespudseren at komme op i højden og vaske, uden at det kræver en lift. Det er en hurtig og effektiv måde at få rene vinduer på, hvis man bor i højden og ikke vil risikere noget.

Hvad koster en vinduespudser?

Prisen for vinduespudsning varierer meget, alt efter om vinduerne sidder i en lejlighed, en villa eller en kontorbygning. Derudover afhænger det af hvor mange vinduer, der skal pudses og poleres samt vinduernes størrelse, da det tager længere tid at pudse mindre vinduer.

Prisen kommer altså an på, hvad du har brug for i den givne situation. Hos Colego finder vi de bedste priser ved at udbyde din opgave til flere forskellige, lokale vinduespudsere. Således kan der spares mange penge på transport for vinduespudseren, og det vil også kunne ses på det tilbud, de professionelle vinduespudsere kommer med.

Uanset hvilken fagpartner og hvilket tilbud du vælger, vil du kun betale for dét, du får lavet. Det vil sige, at der ikke er uforudsete udgifter, hvis du laver en fast aftale med en fagpartner. Fagpartnerne har også forskellige faktorer, der kan påvirke prisen og nogle elementer ændrer prisen efter aftale. Det kan være ved specielle ruder eller rensning af rammer eller lignende.

De bedste priser til både privat og erhverv

Vores fagpartnere arbejder både med erhvervsrelaterede opgaver og opgaver for private. Uanset om der er tale om en kontorbygning eller et rækkehus, kan vores samarbejdspartnere altså løse opgaven.

Ved at indhente tilbud gennem Colego har du også mulighed for at presse vores fagpartnere lidt i pris. De ved godt, at du har fået andre tilbud, og at du derfor kan vælge dem fra. Det gør, at de fra starten giver dig deres bedste pris på dit projekt.

Abonnementsordning

Med en abonnementsaftale hos en vinduespudser kan du spare mange penge på sigt. En enkelt vinduespudsning er ofte dyrere, end hvis du laver en fast aftale om løbende service.

Med en fast aftale kan vinduespudseren planlægge sin rute og kender sin kalender ud i fremtiden, hvilket giver dig mulighed for gode rabatter. Som udgangspunkt kommer en vinduespudser hver 4., 8. eller 12.uge, men I aftaler naturligvis selv, hvad der er bedst for dig.

Der kan også laves specialaftaler eller fra-gang-til-gang-aftaler. Det kan være en god idé, hvis vinduerne skal være flotte og rene til en særlig begivenhed. Det anbefales dog at lave en fast aftale, da der på den måde kan spares penge for både dig og for fagpartneren. Så bliver din husstand eller kontorbygning en fast del af den køreplan, vinduespudseren har.

Få de bedste priser på vinduespudsere gennem Colego.dk

Når du har gjort dig overvejelser om, hvordan dine behov ser ud, kan du hurtigt, enkelt og helt uforpligtende indhente op til tre tilbud via vores platform. Vi sender din opgave rundt til lokale fagpartnere, der herefter byder ind på opgaven med deres bedste tilbud. Derefter er det blot at vælge dét, der passer bedst til dine behov. Det er helt simpelt!

Det eneste du skal gøre er:

 1. Beskriv din opgave så detaljeret som muligt og angiv hvornår den skal udføres
 2. Indtast dine kontaktoplysninger og acceptér brugerbetingelserne
 3. Modtag op til tre tilbud på vinduespudsning

Begynd din opgaveforespørgsel og indsend din beskrivelse her.