Tilbud på vinduespudsning af professionelle

Få op til 3 uforpligtende tilbud på vinduespolering til både private og erhverv

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

OBS: Angiv venligst antal vinduer, om det er ud-/indvendigt eller begge dele, om det er en enkelt gang eller fast aftale. Ved fast aftale, angiv venligst hyppigheden.
0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan får du de bedste vinduespudser priser

 1. Du beskriver dine ønsker til vinduespudserne
  Du beskriver dine ønsker til vinduespudserne
 2. Vi matcher dig med vinduespudsere nær dig
  Vi matcher dig med vinduespudsere nær dig
 3. Du får tilbud tilpasset dig og vælger frit det rette
  Du får tilbud tilpasset dig og vælger frit det rette

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Tilbud på vinduespudsning af professionelle

Uanset om du skal have pudset vinduer udvendigt eller indvendigt, kan du med Colego.dk få op til 3 tilbud på professionel vinduespudsning. Det er uanset om der er tale om udvendige vinduer eller indvendige vinduer. Desuden kan tilbuddet også indeholde afvask af vindueskarme eller afrensning af vinduer.

Med en professionel vinduespudsning, undgår du med sikkerhed grimme striber på vinduerne efter en polering – det kræver eksempelvis et anlæg til rensning af vand. Selvom vandhanevandet er rent, indeholder det både kalk og jern. Hvis vandet ikke er blevet renset, er der større risiko for grumsede vinduer og striber. Alle vores fagpartnere har det korrekte udstyr og stor erfaring med pudsning af vinduer.

Ligeledes kan du bestille tilbud på vinduespolering i forbindelse med andre aktiviteter. Det kunne være efter en håndværker, murer eller maler, ligesom mange vinduespudsere også tilbyder andre ydelser inden for ejendomsservice.

Det er vigtigt, at der er tillid til fagpartneren, da opgaven kan blive løst mens du ikke selv er hjemme. Når du vælger din vinduespudser, er det altså vigtigt, at du føler, du kan have tillid til fagpartneren og stoler på at opgaven bliver løst som aftalt.

Forskellen mellem vinduespolering og vinduespudsning

I gamle dage var der stor forskel på vinduespolering og vinduespudsning – blandt andet brugte man andre materialer for at få et mere skinnende udtryk, men i dag betyder ordene det samme og der er ikke forskel på vinduespolering og pudsning. Derfor har det ikke betydning, når du vil bestille et tilbud på vinduespudsere, om du skriver polering eller pudsning i din beskrivelse af din opgave.

Derudover findes der også afrensning af vinduer. Her er der tale om en grundigere vask af vinduer, hvis der eksempelvis er kommet maling, cement eller lak på vinduet, som ikke kan rengøres af en almindelig vinduespudsning. Denne form for rengøring tager længere tid og er derfor som regel mere omkostningsfuldt.

Der er altså ikke længere forskel på begreberne vinduespolering og vinduespudsning. Opgaven løses efter samme standard, uanset om du skriver vinduespolering eller vinduespudsning.

Hvorfor bestille professionel vinduespudsning?

Det kan være udfordrende, og tilmed farligt, at vaske vinduer, hvis du bor på 3. sal i et lejlighedsbyggeri – her vil vinduespudsningen måske klares med vaskeanlæg. Der vil ligeledes være brug for ekstra udstyr, hvis der er indgroet snavs, fugleklatter eller lignende. Bor du i byen, vil bilos hurtigt gøre vinduerne beskidte, hvorfor det kan være en god idé at lave en abonnementsaftale med en af vores fagpartnere.

Der er mange gode grunde til at bestille et tilbud på professionel vinduespolering og hjælp til rengøring af vinduer udvendigt og indvendigt. Her er 3 gode grunde til at få professionel hjælp til vinduespudsning:

 1. Du får håndværkerfradrag – både ved indvendig og udvendig pudsning
 2. Du slipper for grimme streger og dobbeltarbejde
 3. Du får tid til andre aktiviteter og skal ikke bekymre dig om beskidte vinduer

Opret din opgave og modtag op til 3 tilbud på vinduespudsning

Start gratis her  

Hvordan foregår vinduespolering?

Der er flere former for vinduespudsning. Det tilpasses efter dine behov og den løsning, der passer til dig, afgøres af hvilke vinduer der er tale om, hvor snavsede de er, i hvilken højde vinduerne er placeret i og flere andre faktorer.

Den traditionelle vinduespudsning indbefatter en standard vinduespudsning, som man formentlig selv har stået med, for at få vinduerne rene. Det kræver en svamp af en art, rent og renset vand samt en skraber. Der påføres vand og bliver skrubbet med en svamp eller indvasker og skrabes af med en almindelig vinduesskraber.

Der findes dog også en såkaldt avanceret vinduespudsning, hvor der er større fokus på miljørigtige midler, der skåner miljøet. Den avancerede vinduespolering dækker også over rengøring af hårdere snavs eller af mange vinduer. Fremgangsmåden er den samme, men kan også udføres med vaskeanlæg og teleskopstang.

Teleskopstangen tillader vinduespudseren at komme op i højden og vaske, uden at det kræver en lift. Det er en hurtig og effektiv måde at få rene vinduer på, hvis man bor i højden og ikke vil risikere noget.

Hvad koster vinduespudsning?

Prisen for vinduespolering varierer meget alt efter om vinduerne sidder på en lejlighed, en villa eller en kontorbygning. Derudover kommer der, hvor mange vinduer, der skal pudses og poleres samt vinduernes størrelse, da det tager længere tid at pudse mindre vinduer og der som regel skal lidt mindre udstyr til at klare disse.

Det vil altså komme meget an på, hvad du har brug for i den givne situation. Hos Colego finder vi de billigste vinduespudser priser ved at udbyde din opgave til flere forskellige, lokale vinduespudsere. Således kan der spares mange penge på transport for vinduespudseren, og det vil også kunne ses på det tilbud, som de professionelle vinduespudsere kommer med.

Uanset hvilken fagpartner og hvilket tilbud du vælger, vil du kun betale for dét, du får lavet. Det vil sige, at der ikke er uforudsete udgifter, hvis du laver en fast aftale med en fagpartner. Fagpartnerne har også forskellige faktorer, der kan påvirke prisen og nogle elementer ændrer prisen efter aftale. Det kan være ved specielle ruder eller rensning af rammer eller lignende.

De bedste vinduespudser priser til både privat og erhverv

Vores fagpartnere arbejder både med erhvervsrelaterede opgaver og opgaver for private. Uanset om der er tale om en kontorbygning eller et lille rækkehus, kan fagpartnerne altså løse opgaven.

Ved at sammenligne tilbuddene fra Colego, har du også mulighed for at presse vores fagpartnere lidt. De ved godt, at du har fået andre tilbud og at du derfor kan vælge dem fra. Det vil altså sige, at du kan spare penge ved at indhente alle 3 tilbud.

Abonnementsordning

Én af de måder, hvor man kan spare penge på vinduespudsning, er at lave en abonnementsordning. Mange vinduespudsere ønsker en fast aftale for hvornår der skal pudses vinduer. På den måde kan vores fagpartner planlægge en rute og dermed også spare udgifter på transport. Som udgangspunkt, vil der være en tidsplan for abonnementerne, som løber på hver 4., 8., eller 12. uge.

Der kan også laves specialaftaler eller fra-gang-til-gang-aftaler. Det kan være en god idé, hvis vinduerne skal være flotte og rene til en særlig begivenhed. Det anbefales dog, at lave en fast aftale, da der på den måde kan spares penge for både dig og for fagpartneren. Så bliver din husstand eller kontorbygning en fast del af den køreplan, vinduespudseren har.

Få de bedste vinduespudser priser med Colego.dk

Når du har gjort dig overvejelser om, hvordan dine behov ser ud, kan du hurtigt, enkelt og helt uforpligtende bestille op til 3 tilbud fra os hos Colego. Vi sender din opgave rundt til lokale fagpartnere, der så vil byde ind på opgaven, med deres bedste tilbud. Derefter er det blot at vælge dét, der passer bedst til dine behov. Det er helt simpelt!

Det eneste du skal gøre er:

 1. Beskriv din opgave så detaljeret som muligt og hvornår den skal udføres
 2. Indtast dine kontaktoplysninger og acceptér brugerbetingelserne
 3. Modtag op til 3 tilbud på vinduespudsning og få de bedste vinduespudser priser

Begynd din opgave og indsend din beskrivelse her.