Brug for træfældning? Opret din opgave på Colego.dk

Få op til 3 tilbud på professionel træfældning.

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du det rette firma

  1. Du beskriver hurtigt og nemt din situation og ønsker til firmaerne
    Du beskriver hurtigt og nemt din situation og ønsker til firmaerne
  2. Vi matcher dig med de rette firmaer i dit lokalområde
    Vi matcher dig med de rette firmaer i dit lokalområde
  3. Du får skræddersyede tilbud og kan frit vælge det rette firma til dine behov
    Du får skræddersyede tilbud og kan frit vælge det rette firma til dine behov

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Det er tid til en træfældning, når det visne Kastanjetræ i indkørslen taber grenene selv i stille vejr. Eller hvis de små udplantede Enebærtræer som stod på julebordet i 1994, nu dækker haven med mos og lange skygger.    

Vinter og tidligt forår inden de nye skud dukker frem er perfekte tidspunkter til at fælde havens giganter. Når de sidste efterårsblade har sluppet grenene er det meget lettere at orientere sig, hvis der skal topkappes. Desuden slipper man for at skulle håndtere alt det tunge bladaffald.

Undgå at smadre naboens tag med et væltende træ

Det ideelle arbejdsvejr til træfældning er, når det er tørt og vindstille. Eller hvis det blæser i den retning, træet skal falde, når det fældes. Man kan sagtens selv fælde små træer med en løvsav. Men det er en glimrende ide at få en professionel fagmand til at hjælpe med at fælde større træer. Først og fremmest har han det rigtige udstyr, så du ikke skal ud og leje. Men han ved også, hvordan man undgår at lægge alle de forbundne lygtepæle i kvarteret ned, eller smadre naboens drivhus.

Hvorfor ikke slå jer sammen om træfældning

Det er fristende lige at barbere de træer, der hænger over skellet fra naboen, når motorsaven er startet. Men ifølge Hegnsloven er det faktisk kun lovligt i ganske særlige tilfælde.

Tag hellere dialogen med din nabo, hvis du mener, at træer eller buske blokerer for sollys eller udsigt. Det kan jo være, at naboen slet ikke er klar over problemet. Det kan også være, at I er flere naboer, der skal have ryddet op i haverne. Hvorfor ikke slå jer sammen om at hyre en dygtig fagmand. På den måde slår I to fluer med et smæk både for det gode naboskab og prisen for træfældning.

Opret din opgave og få hjælp til at fælde dine træer

Start gratis her