Indhent de bedste tilbud på træfældning priser

Få professionel hjælp til fældning af træer og slip for ekstra omkostninger

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du den bedste pris på fældning af træer

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din situation og ønsker til firmaerne
  Du beskriver hurtigt og nemt din situation og ønsker til firmaerne
 2. Vi matcher dig med de rette firmaer i dit lokalområde
  Vi matcher dig med de rette firmaer i dit lokalområde
 3. Du får skræddersyede tilbud og kan frit vælge det rette firma til dine behov
  Du får skræddersyede tilbud og kan frit vælge det rette firma til dine behov

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Fældning af træer – få professionel hjælp!

Fældning af store træer kan være en enorm risiko og det kan hurtigt udvikle sig til en meget farlig situation, medmindre man ved hvordan man gør. Der kan ske mange forskellige ting, som gør situationen farlig – både for huse eller mennesker. Derfor er det en rigtig god idé at få professionel hjælp til at fælde det store kastanjetræ i baghaven.

Med en fagpartner, har du gjort dit for at fældningen bliver gjort efter bogen og på mest sikre vis. Det betyder, at du ikke skal være nervøs for dit eget hus – eller naboens hus. Alle vores fagpartnere har stor erfaring med sikkert og forsvarligt at fælde træer og beskære store grene og hvis der, mod forventning, skulle ske noget, er man dækket af fagpartnerens forsikring. Du skulle altså ikke have brug for en glarmester eller murer, efter et besøg fra din træfælder.

Hvis du bor i nærheden af Banedanmarks arealer, skal det meddeles til dem, inden træfældningen begynder, hvis der er en risiko for, at de kan komme i vejen for deres infrastruktur. Dette vil en lokal fagekspert have 100% styr på og vil også meddele i retmæssigt tid.

Hvad koster fældning af træer?

Træfældning priser kommer an på forskellige aspekter ved selve fældningen. Nogle af de aspekter, vores professionelle fagpartnere har brug for at vide noget om, inden de kan give et kvalificeret tilbud på træfældning, er:

 • Træsorten
 • Størrelse og/eller tykkelse
 • Placering og eventuelle risici i form af bygninger
 • Antal grene, der skal beskæres inden fældning

Når disse oplysninger er sendt videre til vores fagpartnere, er det værd at overveje, hvordan træet skal skaffes af vejen. Der vil sandsynligvis komme en del smågrene og kvas efter fældning af træer, ligesom der også vil være en stamme tilbage. Vores fagpartnere har mulighed for at skaffe dette af vejen, så du slipper for at bekymre dig om det. Alt efter hvilken træsort, der er tale om, er der også mulighed for at få skåret træet op, så det kan genbruges i andre henseender.

Så snart du har overvejet og nedskrevet disse elementer af en træfældning, kan du helt gratis og uforpligtende sende dem til op til 3 af vores fagpartnere. Når du kort har beskrevet opgavens omfang, hvor mange træer det drejer sig om mv. har vi brug for at vide hvornår opgaven ønskes udført. Dernæst er det blot at oplyse om du er privatperson eller et firma og så skriv kontaktoplysningerne ind, når du har trykket ‘næste’.

Når det er klaret, går vi i gang med at finde tilbud fra vores fagpartnere. Vi benytter, så vidt muligt, altid lokale fagpartnere, således prisen bliver holdt nede – men også for at du kan drage nytte af fagpartnerens ekspertise i netop din by eller dit område.

Opret din opgave og få hjælp til at fælde dine træer

Start gratis her  

Træfældning kan ske på mange måder

Der er mange forskellige måder hvorpå, man kan fælde et træ og det kan være svært, som privatperson uden kendskab til træfældning, at finde ud af hvilken måde, der er bedst og mest sikker. Det kommer an på situationen og omstændighederne omkring det træ, der skal fældes – noget en professionel fagpartner kan være med til at vurdere.

Der er nogle termer, der er værd at have kendskab til, inden du kaster dig ud i kommunikationen med fældning af træ. Du kan komme ud for at se udtryk som:

 • Simpel træfældning
 • Avanceret træfældning
 • Beskæring
 • Topkapning

Hvis der er tale om en simpel træfældning, betyder det, at det træ der skal fældes, kan falde i sin fulde længde. En erfaren fagpartner kan styre hvor træet skal falde og der er derfor ofte mulighed for en simpel træfældning, selvom man ikke lige kan se det.

Den avancerede træfældning kan komme på tale, hvis der er tale om et træ, der hælder svagt eller kraftigt. Derfor kan det blive nødvendigt at bruge en kile, så træet falder i den rette retning. Det er her enormt vigtigt, at få hjælp fra en professionel træfælder, der kan vurdere træets hældningsgrad. Især, hvis træet hælder kraftigt til den ene side, da der kan blive brug for et forankringspunkt. På den måde, kan man trække træet i den ønskede retning og sikre sig, at der ikke sker ulykker.

Har du et stort træ, der tager meget lys i haven, kan det være en idé at beskære det. Fagpartneren vil da hejse sig op i træet og begynde at skære grene af trækronen. På den måde, blokerer grenene ikke for lyset og du vil få en flottere og lysere have om sommeren. Derudover, er det også muligt at hyre en træbeskærer til at beskære frugttræerne og buskene i haven, så du får en bedre høst og en flottere busk.

Sidst, men ikke mindre avanceret, er der topkapning. Som navnet antyder, er der tale om at skære træet fra toppen. Det kan være nødvendigt, hvis træet ikke kan falde i fuld længde. Man skærer derfor træet ned i mindre stykker, for at undgå at ramme bygninger, drivhuse eller lignende.

Hvad skal der ske efter træfældningen?

Når træet er fældet, vil der stå en stub og en rod tilbage fra træet. Rod- og stubfræsning af alle træsorter er nødvendig i selv de nyeste haver, da der ikke går længe, før træer har slået rødder og har en solid stub. Det er der dog råd for, da dette også indgår i det felt, hvor en fagpartner fra træfælder branchen kan være behjælpelig.

Hvis der skal fjernes en stor stub med mange, lange rødder, kan det skade hele haven, da de lange rødder har bredt sig ud på et stort område. Hvis man derimod fræser stubbe væk, vil det hurtigt og effektivt blive fjernet fra overfladen og ned til 40 centimeter. Derefter kommer der flis og jord, som efter aftale efterlades eller tages med.

På den måde sikres din haves velvære, så du ikke har brug for en gartner eller brolægger til at rette op på de ødelagte arealer. Således slipper du for hovedpiner og bekymringer, når du skal have fældet et træ i for- eller baghaven.

Fældning af træer i forbindelse med større projekter

Hvis du påtænker at lægge haven om, kan det være en idé at bede om rådgivning af en anlægsgartner i kombination med en træfælder. Samtidig, kan det være en idé at gøre hele projektet til en del af en totalentreprise, således du slipper for alle bekymringer i forbindelse med arbejdet. Så skal du ikke selv holde styr på, hvordan byplanen ser ud – og om du overhovedet må fælde træet.

Det kan tilmed være en mulighed, at aftale det med omkringliggende naboer, så I på samme tid, kan få fjernet træer og derved spare penge ved transport. Uanset hvad, er det altid en fremragende idé, at aftale med dine naboer, at du skal have fjernet et træ. På den måde opretholdes nabofreden og det gode naboskab.

Vælg den rette fagpartner

Når du har bedt om tilbud fra os, indhenter vi altså op til tre tilbud fra fageksperter. Det gør vi dels for at holde prisen lav gennem en lokal udbyder og en mulighed for at presse prisen lidt – men også for at give dig de bedste muligheder for en god dialog og et godt samarbejde.

Det er nemlig enormt vigtigt at samarbejdet fungerer, så der ikke opstår problemer i forbindelse med opgaven. Derudover, er der mulighed for at fageksperten kan besigtige opgaven inden de giver et endeligt tilbud. Det er for nogle rigeligt, at du blot sender billeder af træer og omgivelser, mens nogle ønsker at se området an og måske måle lidt op.

Det tager kun 3 minutters tid at oprette en opgave, og så er du et skridt nærmere mere lys i haven og en bekymring mindre. Det er tilmed helt uden omkostninger at indhente op til 3 forskellige tilbud og på den måde for priser på fældning af træer i netop din have.