Brolægger | Få op til 3 gratis tilbud på brolægning

Vi hjælper dig med at finde lokale og professionelle brolæggere

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du den rette brolægger

  1. Du beskriver nemt dine ønsker til brolæggerne
    Du beskriver nemt dine ønsker til brolæggerne
  2. Vi matcher dig med erfarne brolæggere nær dig
    Vi matcher dig med erfarne brolæggere nær dig
  3. Du får 3 tilbud og vælger selv det rette firma
    Du får 3 tilbud og vælger selv det rette firma

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

En brolægger skaber det stabile fundament

En brugbar og pæn terrasse er som at have ekstra rum i sit hus. Når vejret bliver mildere, giver terrassen boligen et kæmpe ekstra rum – især når den er venlig og indbydende. Allerede i løbet af marts måned kan man være heldig at finde et læsted i forårssolen hjemme hos sig selv. Hvorfor ikke få lagt terrassen af en dygtig brolægger nu? Så er terrassen klar, når havesæsonen sætter ind.  

Få en brolægger til at lægge en (ny) terrasse inden sommer

Hvis terrassen er af ældre dato, trænger den sikkert til at blive lagt om. Især hvis fliserne er synligt skæve og gaber flere steder. Det ser ikke pænt ud, og man snubler nemt over de ujævne sten.

Få op til 3 tilbud fra brolæggere nær dig

Start gratis her  

Få skiftet de slidte og ødelagte fliser

En tur gennem en ældre parcelhushave viser hurtigt, at det er længe siden, der har været en grundig brolægger forbi. Det danske vejr er en væsentlig faktor for slid på havens fliser. Men ukrudt, alger og svamp kan også have indflydelse på stenenes forvitring.

Nogle gange er fliserne ødelagte eller flækkede af frost og tungt dagligdags slid. Og så skal der lægges nye fliser. Men hvis der ikke er revner og fliserne er i god stand, kan de sagtens genbruges. En omlægning af havens fliser giver også mulighed for at lege med stil og udseende.

Hvis I ikke længere er så glade for havearbejdet, hvad så med at udvide terrassen i stedet? Eller hvad med at få lagt nogle smukkere fliser, få lagt fliser i mønstre eller lign? Mulighederne er mange. Din brolægger kan hjælpe med gode idéer og vejledning, til at få en perfekt oase til hygge og afslapning.

Indkørslen er husets ansigt udadtil

Indkørslen er det første man lægger mærke til, når man kommer til et hus. Hvis indkørslen er overgroet og fliserne er helt skæve af mange års køreriller, kan det være, at brolæggeren også skal kaste et blik på den. 

I 1960’erne og 1970’erne var det moderne at indkørslen var adskilt med to kørespor med en midterrabat af græs. I forhold til afløb for regnvand giver det udmærket mening. Men pænt er det ikke. I dag findes der flere gode muligheder for gennemtrængelige belægninger, der kan erstatte forrige århundredes mode i indkørsler.

De sidste par år har vi oplevet heftige regnskyl i Danmark. Det er god fornuft at have regnvand og oversvømmelser med i tankerne, når man alligevel overvejer sin nye indkørsel. For når brolæggeren alligevel er i gang, hvorfor så ikke også sikre boligen med et solidt omfangsdræn, der kan klare det nye årtusindes vejrforhold?

Colego benytter lokale brolæggere i nærheden af dig. Når vi primært søger håndværkere i lokalområderne, er vi med til at skabe arbejdspladser og vækst. Men der er også noget at spare på transport, og det giver bedre tid til at din brolæggeropgaveopgave kan løses. Når der er tid at spare, kan det som regel også mærkes på økonomien. På den måde forsøger vi hos Colego.dk at sikre det bæredygtige samarbejde mellem brolæggere og kunder i hele landet.

Det er gratis og uforpligtende

Beskriv din opgave nu