Støttemur eller havemur?

Find en god brolægger med hjælp fra Colego

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

  1. Beskriv dine ønsker havemuren
    Beskriv dine ønsker havemuren
  2. Vi matcher dig med de rette firmaer
    Vi matcher dig med de rette firmaer
  3. Du modtager gode tilbud fra brolæggere
    Du modtager gode tilbud fra brolæggere

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Søger du en brolægger til at lægge en støttemur?

Når du vil anlægge en støttemur eller havemur, så vil det give dig mulighed for at opbygge haven, som du har lyst til. Hovedformålet med at du får lavet en mur er, at afstive jorden ved niveauforskelle i terrænet. Således forhindrer du, at skråningen falder sammen og at vand eroderer terrænet. En støttemur bruges oftest til at optage terrænforskelle, hvor der ønskes optimal udnyttelse af skrånende arealer. En støttemur kan også anvendes til afskærmning for støj som en dobbeltmur.

Ved at opbygge en støttemur skal du huske, at det ikke er om sommeren, der kan opstå problemer i forbindelse med vand. Derimod er det om vinteren p.g.a. frosten, at der kan opstå nogle problemer. Få det derfor ordnet inden eventuelle problemer opstår. Af hensyn til stabilitet og fremtidig holdbarhed er det vigtigt, at fundering, hældning, bagfyld, dræn m.m. udføres korrekt.

Støttemur støtter jorden ved hjælp af sin egenvægt

Jo større hældning og egenvægt, jo større belastning kan muren bære. Belastningen på muren stammer både fra jorden bagved, men også fra eventuel last ovenpå jordskråningen. En støttemur kan laves på mange måder, og du kan vælge mange forskellige sten og designs. Det kan f.eks. være palæmur, RC støttemursten eller havesten, slotsmur, scanstone, multimur knækket eller tromlet, S-form, royal med glat eller knækket forkant, kantblok eller herregårdssten. Læs mere om støttemure her.

Det er gratis og uforpligtende

Beskriv din opgave nu  

Få op til 3 tilbud til en ny støttemur

Hvis du vil være helt sikker på, at din mur bliver opført rigtigt, så opret din opgave i dag. Beskriv dine ønsker, og så sørger vi for at kontakte professionelle brolæggere i dit lokalområde, der kan kan håndtere opgaven. Vi sender din opgave videre til brolæggere, som herefter vil kontakte dig, og så aftaler I sammen hvad der skal laves. Skal der f.eks. også lægges en ny indkørsel, kan brolæggeren også hjælpe dig med det.

Opret din opgave nu, og modtag op til 3 gratis tilbud fra brolæggere helt uforpligtende.