Gartner tilbud | Her får du op til 3 tilbud

Opret din opgave i dag og få tilbud fra gartnere indenfor kort tid

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du den rette haveservice

  1. Du beskriver nemt dine ønsker til gartneren
    Du beskriver nemt dine ønsker til gartneren
  2. Vi matcher dig med de rette firmaer nær dig
    Vi matcher dig med de rette firmaer nær dig
  3. Du får tilbud tilpasset dig og vælger frit din gartner
    Du får tilbud tilpasset dig og vælger frit din gartner

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Gartnere er til tjeneste og klar til at udfører dit havearbejde

Det gamle træ i haven har skygget for solen på terrassen hele sommeren. Terrassens fliser er efterhånden så ujævne, at svigerfar faldt og brækkede armen, sidst han var på besøg. Og er det ikke på tide, at få omlagt det tidligere så smukke rosenbed (nu overtaget af ukrudt) til græsplæne, som kan slåes i en fart. Det må være tid til at tilkalde en gartner. Nogle fagfolk kalder sig for for Gartnere, nogle kalder sig for Havemænd — så længe arbejdet bliver udført til punkt ag prikke, betyder navnet ikke så meget.

Gartneren har som regel mest travlt om sommeren. Men faktisk er der meget vedligeholdelse/anlægning af haven, der kan foregå på andre tidspunkter af året. Selvfølgelig vil haveopgaverne variere i forhold til vejrets skiften. Find din lokale anlægsgartner her.

Det er oplagt at benytte forårsmånederne til at gøre haven klar til sæsonen. Nedfaldne blade skal rives sammen og løse grene fra vinteren fjernes. Det kan også være, der skal anlægges terrasse, eller lægges nye fliser så man kan udnytte sin have til hyggelige stunder med familie og venner, så snart sæsonen begynder. Hvis der skal sættes nyt hegn eller plantes hæk, er det også gartneren, man skal have fat i.

Hvis hækken har brug for en klipning

Når sommeren sætter ind, er der mange, der vælger at få en dygtig gartner til at sørge for vedligeholdelsen af bede og buske, slå græs en gang om ugen og måske endda få hjælp til den tunge hækklipning.

Når man benytter en gartner kan man også bestille tillægsydelser til opgaverne. Man kan f.eks. vælge at få transporteret alt det tunge haveaffald væk, så man selv slipper for turen til genbrugspladsen. Men man kan også få sat planter, beplantet urtepotter og sået græs – eller hvis det skal gå rigtig stærkt få lagt rullegræs.

Vinter er tid til træfældning og snerydning

Det store, gamle træ, der har stjålet solens dyrebare stråler i løbet af sommeren, står nu for tur til at blive fældet. Og det giver faktisk rigtig god mening at fælde træer om vinteren. Dels er det lettere at danne sig et overblik over grene og eventuel topkapning, når bladene er fløjet fra reden. Men helt lavpraktisk er der faktisk også mindre affald, der skal bortskaffes, når træet står bart.

Og når haven er gået i hi og vintersneen drysser over landet og forvandler haven til et hvidt eventyr, begynder sæsonen for glatte fortove og faldulykker. Heldigvis er der mange gartnere, der tilbyder både snerydning og saltning af indkørsler og fortov, når vinteren sætter ind.

Find din gartner med Colego.dk

Du kan hurtigt få kontakt med en dygtig gartner gennem Colego.dk. Det eneste du skal gøre er at oprette din opgave og beskrive, hvad du har brug for hjælp til.

Vi formidler gratis dine ønsker videre til de relevante fagfolk i dit område. Gartnerne kan kun se opgavebeskrivelsen og dit postnummer – og ud fra det har de mulighed for at acceptere opgaven, hvis de har tid og mulighed for at løse den. De første tre som accepterer at tage opgaven, får tilsendt dine oplysninger og får mulighed for at kontakte dig med et tilbud.

På den måde kan du inden for et par dage få op til tre tilbud fra forskellige gartnere — uden at du skal bruge særlig meget tid på det. Samtidig har du et realistisk grundlag til at sammenligne service og priser, inden du beslutter dig for en gartner.

Opret din opgave og find din gartner

Start gratis her