Få nemt tilbud på dit totalentreprise-projekt

Vi gør arbejdet for dig og garanterer, at du gratis bliver kontaktet med op til 3 tilbud på professionel totalentreprise.

Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Vælg type *

Er du ejer eller lejer? *

Beskriv din opgave
0/500
Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du det rette firma

  1. Du beskriver nemt dit totalentreprise-projekt
    Du beskriver nemt dit totalentreprise-projekt
  2. Vi matcher dig med de rette firmaer nær dig
    Vi matcher dig med de rette firmaer nær dig
  3. Du får tilbud og vælger selv det rette tilbud for dig
    Du får tilbud og vælger selv det rette tilbud for dig

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Proffesionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Totalentreprise er en god ide, når du vil have styr på projektet

Der er en række forskellige entreprise former. Hvis du vil have andre til at klare hele møllen for dig, så er det totalentreprise, som du skal vælge. Her skal du nemlig bare skrive under på en kontrakt, og så klarer det firma som du har hyret til totalentreprise resten. Så hvis du står og skal have bygget et nyt hus, så kan det være en rigtig god ide at kontakte en, der kan hjælpe dig med din totalentreprise. Står du foran drømmen om at få realiseret dit 140 m2 store hus på en fantastisk grund, så kan du med en aftale om totalentreprise sikrer dig, at det eneste du skal bekymre dig om er at skulle flytte ind, når dit hjem er færdigt.

Når du har indsendt din forespørgsel, så vil vi tage fat i vores samarbejdspartnere og sørge for, at du får kontakt med nogle, som kan give dig et tilbud på det du skal have lavet under en totalentreprise. Når du har modtaget tilbud, så har du fået et bedre beslutningsgrundlag, hvor du kan sammenligne de forskellige tilbud og finde ud af, hvilket et tilbud der tiltaler dig, og hvad der for dig er den rigtige pris.

De tilbud som du får, er helt gratis og uforpligtende. Du kan selv frit vælge om du vil benytte dig af tilbuddene eller ej. Så indtast din opgave nu, så du kan se, hvad du skal regne med, når du skal have bygget nyt i samarbejde med en, der kan klare en totalentreprise. Vi ønsker dig held og lykke med dit projekt.