Tilbud på totalentreprise i København

Få op til 3 uforpligtende tilbud fra professionelle totalentreprenører i København

Start gratis her  

Totalentreprise i København

Leder du efter en dygtig totalentreprenør i København?

I så fald kan Colego hjælpe dig! Vi samarbejder nemlig med en række totalentreprenører i hele Københavnsområdet, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige til at varetage dit bygge- eller renoveringsprojekt.

En totalentreprenør anbefales, når du står over for et større projekt, hvor du har brug for meget ekspertise eller flere forskellige håndværkerfirmaer. Med totalentreprise får du en samlet pakke, hvor totalentreprenøren overtager alt ansvaret, koordinering og overblik – både over for de forskellige underentreprenører (håndværkere), økonomi, jura, tidsplan, osv. Hvis du ikke selv har tiden eller den helt store viden om håndværkerarbejde, kan det derfor være en stor fordel at uddelegere ansvaret til en totalentreprenør.

Colego hjælper dig med at finde totalentreprenører i København

Den nemmeste måde at finde den rigtige totalentreprenør er gennem os, fordi du herved slipper for at skulle kontakte samtlige totalentreprenører i hele København og omegn og gang på gang inddrage forskellige fagfolk i dit store projekt.

For at benytte dig af vores hjælp skal du blot indsende den formular, du finder her på siden. I formularen beskriver du dit bygge- eller renoveringsprojekt. Herefter sender vi din opgave ud til alle de totalentreprenører, vi arbejder sammen med i København. De kan herefter undersøge dit projekt ud fra din beskrivelse og komme med et foreløbigt tilbud. I løbet af få hverdage modtager du op til tre tilbud fra de totalentreprenører, der passer bedst til din specifikke opgave. Nu er det helt op til dig at vælge, hvem du helst vil arbejde sammen med.

”Meget effektiv og hurtig kontakt til flere håndværkere.” – Peer Kølendorf, København

Vores service er helt gratis og uforpligtende, så du kan roligt starte dit bygge- eller renoveringsprojekt ved at indhente tilbud gennem vores platform!

De totalentreprenører, vi samarbejder med, kommer ud til alle kroge af København og omegn, og derfor kan du finde en kompetent virksomhed uanset din bydel. De kommer også ud til dig i både private og erhvervsmæssige sammenhænge. Beskriv blot dit projekt med så mange detaljer som muligt, så er det nemmere for totalentreprenørerne at vurdere, hvordan de bedst kan hjælpe dig.

Vi kan selvfølgelig også hjælope dig med andre fagfolk i København:

Hvad koster totalentreprise i København?

Prisen på totalentreprise er meget svær at spå om. Det gælder for alle håndværkertyper, at det er svært at sige på forhånd, fordi det kommer an på faktorer som omfang, tid, materialer, m.m.

Selvom du modtager tilbud fra vores totalentreprenører, har de ofte brug for at komme ud til dig, inden de kan give dig et mere præcist prisoverslag. Når de kommer ud til dig, kan I også snakke nærmere om, hvad dine planer og forventninger er, ligesom totalentreprenøren kan se dit område med egne øjne.

Har du brug for en totalentreprenør eller ej?

Overordnet set er der tre former for entreprise: fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise. Du har derfor ikke nødvendigvis brug for totalentreprise – det kommer an på omfanget af dit projekt. Som hovedregel kan man sige, at det giver mening at hyre en totalentreprenør ved store projekter.

Men hvad er forskellen på de tre entrepriseformer?

Fagentreprise er, hvis du hyrer en enkelt håndværkertype. Hvis du for eksempel skal have bygget et skur, kan du nøjes med at hyre et tømrerfirma, eller hvis du skal have malet facaden, kan et malerfirma klare hele opgaven. Fagentreprise har derfor sine fordele, hvis dit projekt er mindre, og hvor du selv kan holde overblik over tidsplan, økonomi, osv.

Vi arbejder også sammen med fagentreprenører som murer, elektrikere, malere og tømrere i København. Så hvis du blot for brug for én type håndværker, kan du ligeledes indhente op til tre gratis og uforpligtende tilbud gennem Colego.

Hovedentreprise betyder, at du overlader en stor del af ansvaret til en hovedentreprenør. Det er stadig dig (bygherren), der står med ansvaret for beslutninger og materialer, men det er hovedentreprenøren, der koordinerer og holder kontakten med de forskellige underentreprenører. Hovedentreprise egner sig derfor godt til større projekter, hvor du dog stadig selv kan stå for en del af det praktiske.

Endelig har vi totalentreprise, som er den entrepriseform, der aflaster dig. Det er groft sagt en samlet pakke – en totalløsning. Det er altså totalentreprenøren, der står med alt ansvaret både i forbindelse med underentreprenørerne, materialer, økonomi, tidsplan, jura, osv. På den måde kan du nøjes med at underskrive én kontrakt og holde kontakt til én person, som derefter overtager alt. Totalentreprise egner sig derfor utrolig godt til store projekter. Der er ofte mange vigtige aspekter at tage højde for ved bygge- og renoveringsprojekter, og hvis ikke du selv har tid eller ekspertise inden for håndværkerfeltet, kan det være en stor hjælp og lettelse at få totalentreprenøren til at klare det for dig.

Særlige rum: Køkken og badeværelse

Det er dog ikke kun, hvis du skal have bygget et helt hus eller renoveret samtlige rum, at totalentreprise kan betale sig. Nogle rum kræver mere ekspertise og tid end andre – for eksempel køkkener og badeværelser.

Står du over for et større projekt som renovering af dit køkken, dit badeværelse eller måske en tilbygning af et gæstebadeværelse, kan det ligeledes være en fordel at benytte dig af totalentreprise i København.

Mange lejligheder i hovedstaden blev opført i 60’erne og 70’erne, og har du købt en af disse lejligheder, får du sandsynligvis på et tidspunkt lyst til at renovere badeværelset. Vi bruger mange timer på badeværelset i løbet af ugen, og det skal helst være et rart sted at være. Så hvis du drømmer om et nyt badeværelse med bedre udluftning, funktionalitet og nyt VVS, kan det være en god ide at overveje totalentreprise i København til din lejlighed såvel som dit hus.

Find en professionel totalentreprenør i København

Dickow’s Tømrer og Have Service

Lønspjæld 7, 4320 Lejre

Mail: perj04@gmail.com

Tlf: 61794593

MSL Byg

Kattingevej 25, 4000 Roskilde

Mail: morten@mslbyg.dk

Tlf: 22461519

NJBYG IVS

Lyskær 8A, st. tv., 2730 Herlev

Mail: nicolai.g.w.jorgensen@gmail.com

Tlf: 22905041

Prieme Byg ApS

Møllevej 10, 4262 Sandved

Mail: info@priemebyg.dk

Tlf: 91918591

Rosbjørn Tømrer & Snedker v/ Martin Rosbjørn Jensen

Grunderupvej 6, 4683 Rønnede

Mail: hd2ros@gmail.com

Tlf: 21838127

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.