Tilbud på totalentreprise i Odense

Få op til 3 uforpligtende tilbud fra professionelle totalentreprenører i Odense

Start gratis her  

Leder du efter en kompetent totalentreprenør i Odense, er du endt det helt rigtige sted. Colego arbejder nemlig sammen med en række dygtige totalentreprenører i hele Odense og omegn, og vi hjælper dig med at få kontakt til dem, der bedst kan varetage dit specifikke projekt.

“Super hurtigt opgaveløsning via Colego- Fra forespørgsel til første tilbud gik der kun to dage.” – Finn Kjær

Det kan være, at du står over for et større bygge- eller renoveringsprojekt, men ikke har hverken tiden, ekspertisen eller overskuddet til at holde styr på alle processer. Det er helt forståeligt, da der er enormt mange aspekter i et sådant projekt!

Det er de færreste, der har den nødvendige viden om samtlige håndværkstyper, økonomi, jura, materialer osv., når de skal have bygget eller renoveret – og i øvrigt har tiden til at stå for det samtidig med at hverdagen skal passes ved siden af. En totalentreprenør er derfor en god investering – og ofte en nødvendighed – når man står over for et større projekt. Totalentreprenøren overtager nemlig alle opgaver og ansætter selv det nødvendige team af håndværkere. På den måde kan du trygt overlade ansvaret til en samarbejdspartner med stor ekspertise på området.

Du har måske bestemt dig for, at du skal hyre en totalentreprenør til dit projekt. En udfordring opstår dog allerede her: Hvem skal du vælge? Der findes et stort antal totalentreprenører i Odense, og vi har kontakt til mange dygtige af slagsen. Gennem os kan du derfor finde den totalentreprenør, der bedst kan klare dit projekt.

Find den bedste totalentreprenør i Odense

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde vores online formular. Her beskriver du dit projekt så detaljeret som muligt. Derefter sender vi din opgave ud til vores totalentreprenører i hele Odense-området, så de interesserede kan byde ind på din opgave. Mens dette sker, kan du slappe af og bruge din tid på andre ting – vi tager os således af den indledende kontakt. Når de forskellige totalentreprenører har budt ind på din opgave, modtager du op til tre tilbud på din opgave. Herefter kan du blot vælge, hvem du helst vil arbejde sammen med.

Det er gratis og uforpligtende at benytte dig af vores service, så det kan godt betale sig at finde en totalentreprenør gennem os! Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med at finde tilbud fra andre fagolk i Odense. Se hvilke her :

Hvad koster totalentreprise i Odense?

Prisen for dansk totalentreprise i Odense og alle andre steder er svær at spå om. Det er altid svært at sige noget om håndværkerpriser på forhånd, da det kommer an på det specifikke projekt, der skal laves. En totalentreprenør kan ofte først komme med et konkret prisoverslag, når vedkommende har været ude at besøge dig. Her kan I få en uddybende snak og forventningsafstemme, og totalentreprenøren kan ligeledes danne sig et klarere billede af projektet. Hvor mange underentreprenører skal der hyres ind? Hvor lang tid skal de hver især bruge? Hvor meget logistik og koordinering kommer det til at kræve? Dette er blot et par af de mange, mange spørgsmål, der kommer til at påvirke prisen.

Start blot med at udfylde formularen så detaljeret og grundig som muligt. Det giver totalentreprenørerne et fint udgangspunkt. Men du kan altså ikke regne med, at prisoverslaget bliver præcist, før I har haft det første indledende møde, da der er rigtig mange faktorer at tage højde for ved større bygge- og renoveringsprojekter.

De tre entrepriseformer: fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise

Hvis ikke dit projekt er stort, har du måske ikke brug for totalentreprise. Firkantet kan man sige, at totalentreprise er den form for entreprise, hvor du afgiver mest ansvar, men hvis der ikke er så meget at tage ansvar for, kan det sandsynligvis bedre betale sig at benytte sig af en anden entrepriseform. Overordnet er der tre former: fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise.

Fagentreprise anbefales, hvis dit projekt er småt nok til, at du selv kan overskue alle processerne. En fagentreprenør kan for eksempel være en tømrer eller en maler, og hvis du kun skal have foretaget tømrer- eller malerarbejde, kan det derfor ikke betale sig at hyre en totalentreprenør til at koordinere opgaverne. Ved fagentreprise er det således dig selv, der har ansvaret for tidsplanen og økonomien, ligesom det er dig selv, der hyrer de enkelte håndværkere. Hvis dit projekt er overskueligt nok til denne type entreprise, kan du også få hjælp af Colego. Vi samarbejder nemlig med en bred vifte af forskellige fagentreprenører – malere, tømrere, murere, elektrikere, osv. Vi samarbejder også med anlægsgartnere i Odense, så hvis du skal have fikset dit udeareal, kan du også finde hjælp til dette gennem os. En anlægsgartner kan for eksempel hjælpe dig med at bygge terrasse, anlægge en fiskedam i haven eller lægge fliser i indkørslen.

Med hovedentreprise overdrager du langt mere ansvar. Du arbejder således sammen med en hovedentreprenør, der sørger for at hyre de forskellige typer håndværkere ind, at koordinere med dem, osv. Hovedentreprise er derfor nyttigt, hvis dit projekt er større. Du har dog stadig selv ansvaret for materialer og er således stadig end del inde over processen.

Totalentreprise er til gengæld totalløsningen, hvor alt ansvaret for hele projektet ligger hos totalentreprenøren. Som vi allerede har været inde på, kan totalentreprise derfor særligt anbefales ved store projekter. Hvis du for eksempel skal have lavet en hel tilbygning til din bolig eller dit kontor, kan det være en fordel at benytte dig af muligheden for totalentreprise i Odense.

Totalentreprise er dog også at foretrække, hvis du skal have lavet et nyt eller renoveret dit gamle badeværelse. I Odense er der især mange ældre lejligheder, hvor badeværelset ikke har en særlig behagelig udluftning, og for mange kan det derfor være en god investering at få totalrenoveret dette rum. I modsætning til andre rum som stue og kontor, der ikke er vådrum, er badeværelset ofte et større projekt. Derfor kan totalentreprise godt betale sig, hvis du skal have lavet badeværelse, også selvom projektet umiddelbart ”kun” angår dette ene rum. Totalentreprenøren får på denne måde helt styr på alt håndværk, VVS, økonomi, tilladelser, osv.

Find en professionel totalentreprenør i Odense

AB tømrer og tag

Egeparken 164, 1. th, 5240 Odense NØ

Mail: kontakt@abtt.dk

Tlf: 53787010

PM Byggerenovering IVS

Langgade 18, st. tv., 5620 Flemløse

Mail: pmbyggerenovering@gmail.com

Tlf: 53549818

Roed Byg

Blæsenborg 6, 5000 Odense C

Mail: c14@outlook.dk

Tlf: 28259875

Tømrermester Hans Taarnhøj ApS

Kertemindevejen 58, 5290 Marslev

Mail: hans@tmht.dk

Tlf: 24617554

Tømrerservice Fyn

Grønnegyden 48, 5270 Odense N

Mail: toemrerservicefyn@gmail.com

Tlf: 22635480

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.