Facade- og tagvask – så huset kan stå flot igen

Opret opgaven og gør din by lidt pænere

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan får du nemt tilbud på facade- og tagvask

  1. Beskriv nemt dine ønsker vedr. Facade- og tagvask
    Beskriv nemt dine ønsker vedr. Facade- og tagvask
  2. Vi matcher dig derefter med dygtige fagfolk
    Vi matcher dig derefter med dygtige fagfolk
  3. Du får maks. 3 tilbud som du kan vælge ud fra
    Du får maks. 3 tilbud som du kan vælge ud fra

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Facade- og tagvask udføres af professionelle

Er facaden eller taget på din bygning angrebet af mos eller alger, kan du på colego.dk finde professionelle firmaer til at løse dit problem. Uanset om du er erhvervsdrivende eller privatperson, kan du få brug for at få fat på et erfarent firma, der har specialiseret sig i facade- og tagvask. Vi stræber efter at dække hele Danmark, så du uanset hvor du befinder dig geografisk kan få tilbud skræddersyet til netop dine ønsker. Hvis dit tag er så slidt at du hellere vil have et nyt, kan du få et tilbud på et nyt tag lige her.

Facade- og tagvask firmaer fjerner også grafitti

Udover rensning af facaden, tagmaling og tagrens kan du også benytte dig af facade- og tagvask, til at fjerne graffiti på husmure og murværk generelt. Som regel er det mest effektivt at fjerne graffiti med højtryksrensning af muren. I nogle tilfælde vil det ikke være nok med højtrykrensning. Det kan derfor være nødvendigt at hyre et facade- og tagvask firma, der har den rette ekspertise.

Sådan får du det bedste tilbud

Uanset om du skal have renset din facade, fjernet graffiti eller renset tag, er det bedst først at rådføre sig med et professionelt tagfirma. Der er nemlig meget forskellige behandlinger afhængig af typen af facade og tag. Beskriv derfor din facade eller tag meget grundigt i opgaveformularen. Du modtager op til 3 tilbud, der er præcist afpasset dine specifikke forhold. Med mere end 2500 fagpartnere fordelt i Danmark, er colego.dk din bedste mulighed for et godt tilbud. Det tager kun 3 minutter og så er det gratis at oprette din opgave på. Start her.

Få op til 3 gode tilbud her

Start gratis her