Få op til 3 uforpligtende tilbud fra tagdækkere - gratis

Vi gør arbejdet for dig, så du gratis kan blive kontaktet med op til 3 tilbud fra tagdækkere.

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du den rette tagdækker

  1. Du beskriver nemt din situation til firmaerne
    Du beskriver nemt din situation til firmaerne
  2. Vi matcher dig med dygtige tagdækkere nær dig
    Vi matcher dig med dygtige tagdækkere nær dig
  3. Du får 3 tilbud og kan frit vælge det rette firma
    Du får 3 tilbud og kan frit vælge det rette firma

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Med en dygtig tagdækker får du et tæt og flot tag

Er dit tag utæt på grund af slid, vind og vejr? Er der blevet revet tagplader af efter en af de store vinterstorme? Eller ønsker du at få lagt helt nyt tag? Så er det en professionel tagdækker du skal have fat på.

En tagdækker står for at montere tagpap, som leveres i ruller af glasfibre eller kunststoffibre. Det vil sige at et tagdækkerfirma, du finder via Colego bl.a. kan hjælpe dig med at lægge et tag, eventuelt med listedækning på flade tage eller tage med lav hældning. Det er forskelligt fra bygning til bygning, om huset kun skal have et tagpaptag, eller om det skal fungere som underlag for et andet tag. Hvis du også ønsker at få lagt tegl ovenpå undertaget, skal du have fat på en tømrermester eller murermester, som du også kan få tilbud fra via vores portal.

Modtag op til 3 tilbud og vælg den rette tagdækker

Via Colego kan du gratis få tilbud fra op til tre forskellige firmaer, så du nemt kan finde den rigtige tagdækker. Ved at bruge vores portal vil du blive præsenteret for dygtige servicevirksomheder, uden at skulle lægge enormt meget arbejde i det. Du skal blot beskrive din opgave online på vores site. Det er gratis at oprette opgaven, og efterfølgende er det fuldstændigt uforpligtende. Der er op til dig, om hvorvidt du vil benytte dig af de tilbud, du bliver præsenteret for. På den måde sparer du både tid og energi og kan trygt overlade det til os. Colego finder den bedste tagdækker til dig.

Mange firmaer leverer hele tagdækningsløsninger. Du kan indhente tilbud via os uanset hvad dine behov for tagdækning er. Beskriv blot dine ønsker til taget, og så vil du modtage tilbud, der tilsvarer lige præcist dine behov. Opret din opgave gratis og uforpligtende og så vil du efterfølgende blive kontaktet af dygtige og erfarne tagdækkerfirmaer tæt på dig. Alle tagdækkerfirmaer ved Colego er CVR-registrerede, så du er garanteret kontakt til seriøse og professionelle virksomheder. Opret din opgave nu og få op til 3 tilbud gratis og uforpligtende. Udfyld formularen her.

Opret din opgave og find den helt rigtige tagdækker

Start gratis her