Jorvarmeanlæg kan være en god investering

Få GRATIS tilbud på en varmeløsning der tjener sig selv hjem

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan får du gode tilbud på jordvarmeanlæg

 1. Beskriv nemt og bekvemt dine ønsker og spørgsmål
  Beskriv nemt og bekvemt dine ønsker og spørgsmål
 2. Colego gennemgår din beskrivelse og sender opgaven ud til eksperter
  Colego gennemgår din beskrivelse og sender opgaven ud til eksperter
 3. Du modtager op til 3 henvendelser med bud på din opgave
  Du modtager op til 3 henvendelser med bud på din opgave

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Er jordvarmeanlæg noget du overvejer?

Sidder du og er ved at undersøge mulighederne for at få en varmeløsning, der hurtigt har tjent sig ind igen, så kan det være, at netop et jordvarmeanlæg kunne være noget for dig. Et jordvarmeanlæg er en investering, der gør, at du kan udnytte jordvarme. Den kan producere op til tre gange så meget energi, som der bliver brugt.

Førend at du overvejer om det er en mulighed for dig, så skal du være opmærksom på, at det kræver, at du har en grund, hvorpå der kan graves et jordvarmeanlæg ned i jorden. Der skal både graves en varmepumpe, og en så lang slange som overhovedet muligt, da et jordvarmeanlæg udvinder mere energi jo længere slangen er.

Indhent gratis tilbud fra VVS eksperter

Her hos Colego.dk kan du indtaste dine ønsker til et jordvarmeanlæg. Det er en rigtig god ide, hvis du oplyser, hvor stort et hus det er, at du har, så et VVS firma kan beregne, hvor lang slangen skal være for, at du opnår den optimale udnyttelse af jordvarme.

Kom nemt i gang med at installere dit jordvarmeanlæg

Beskriv dine behov her  

Det er ganske ganske gratis og uforpligtende at sende din opgave ind. De tilbud som du modtager fra vores VVS eksperter, er du ikke forpligtet til at tage. Vi anbefaler dog at du går i en dialog med eksperterne, så begge parter kan blive klogere på opgaven.

Et jordvarmeanlæg fungere sådan her

Jordvarmeanlæg består hovedsagelig af en jordet slange begravet i haven og en jordvarmepumpe, der er sat op indendørs. Når solen skinner, opvarmes jorden, er en masse energi således oplagres i overjorden. Denne energi er trukket ud af jorden via jorden loop og transporteres via en lav temperatur væske ind i varmepumpen. Det konverterer varmepumpe til en sådan høj temperatur, at det passer til husets vandhaner og radiatorer.

Jordvarmeanlæg fungerer i princippet som et omvendt køleskab. Et langt rør, der er fyldt med frostvæske og begravet i jorden i nærheden af huset, indsamle jord varme op. Slangen er begravet i en dybde på kun 1 meter og er adskilt med en afstand på ca. 1 ½ meter. Frostvæsken opvarmes af jorden, indtil den når den omgivende jord temperatur på 4-5 grader. Kør derefter frostvæske ind i huset, hvor den passerer varmepumpen. En jordvarmepumpe består af fire dele:

 • En fordamper absorberer varme
 • En kondensator, der producerer varme
 • En kompressor hæver temperaturen
 • En drøvleventil, der regulerer mængden af kølemiddel
 • I varmepumpen indsamlet sparsomme temperatur (4-5 grader) fra slangen i jorden og transporteres til fordamperen

Dette sker når du har indtastet din opgave på colego.dk

Når du har indtastet din opgave, så sørger vi for, at din opgave kommer videre til firmaerne. Og du vil herefter blive kontaktet af de firmaer, som kan tilbyde at installere et jordvarmeanlæg til din bolig. Når du har fuld udnyttelse af jordvarme, så vil der ikke gå lang tid før end, at din investering er tjent ind igen. Så tøv ikke med at beskrive dine ønsker til et jordvarmeanlæg. Så vil Colego.dk sørge for, at du opnår kontakten.

Beskriv nemt og uforpligtende dine ønsker og spørgsmål

Start gratis her  

Påbegynd din beskrivelse af opgaven her.